Cannabiszaden: Wat kies je? | Plantarium, Nijmegen | 29-12-2022

Location

Plantarium, Nijmegen

Time

18:00 - 19:00

Cost

Free

Date

29 dec 2022
De keuze van wietzaden is zeer belangrijk, het is immers bepalend voor de komende kweekmaanden en eindresultaat. Maar hoe kies je zaden? Waar let je op? Waar houdt je rekening mee? Hoe vind je een weg tussen alle ‘mooie verhalen’ op het internet?

In deze workshop geven we je richtlijnen om de perfecte soort (cultivar) te kiezen. Na het bijwonen weet je waarom benamingen als Indica en Sativa onzin zijn, wat terpeenprofileringen juist zo belangrijk maakt, wat de rol is van phenotypisch onderscheid en hoe zadenbedrijven tot nieuwe soorten komen. Daarnaast houden we het vooral praktisch, want welke cannabiszaden zijn juist geschikt voor de beginnende kweker? En wanneer is een zaadsoort geschikt voor de ervaren kweker?

Let op:
De workshop start om 18.00 uur en duurt tot 19.00 uur. We zouden het fijn vinden als je om 17.30 aanwezig bent, zodat je ook even rustig met een bakje koffie of thee kunt landen. Nogmaals, we starten om 18.00 uur. Natuurlijk is er na de workshop zeker nog ruimte om na te babbelen, Plantarium sluit haar deuren om 20.00 uur.

Inschrijven?
Deelname is geheel kosteloos.
Er kunnen maximaal 10 deelnemers aanschuiven.
Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar info@plantarium.nu.
Na aanmelding krijg je van ons een bevestigingsmail.
Houdt vooral ook onze website in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief. We geven namelijk regelmatig workshops op de donderdagavond.

FB: Workshop Cannabiszaden: Wat kies je?