Deeply Roots | Cafe Bosch, Arnhem | 09-03-2024

Time

21:00

Location

Cafe Bosch, Arnhem

Cost

€7.50

Date

09 mrt 2024
Deeply Roots is een reggae band die in 2015 werd opgericht door twee broers en een vriend. Het idee om een reggae band te beginnen ontstond echter al in 1992. De broers en hun vriend deelden een diepe passie voor muziek en voelden zich aangetrokken tot de opzwepende en positieve energie van roots reggae. De drie besloten om samen te werken en hun krachten te bundelen om een professionele band te creëren. Ze hadden het gevoel dat hun verbinding door middel van muziek hen kon helpen om hun doelen te bereiken en een boodschap van hoop en positiviteit uit te dragen naar de wereld. Inmiddels telt de band 7 leden waaronder een zangeres, 2 gitaristen, een saxafonist, toetsenist, basgitarist en drummer.

De naam Deeply Roots verwijst naar de diepe wortels die de bandleden hebben als vrienden en in de reggae muziek en hun sterke verbinding met de roots reggae uit Jamaica. Hun muziek is sterk geïnspireerd door legendarische reggae artiesten zoals Bob Marley, Peter Tosh en Burning Spear, maar ze voegen ook hun eigen unieke twist toe aan de muziek. Vanaf het begin was het doel van Deeply Roots om muziek te maken die mensen inspireert en een positieve boodschap uitdraagt.

Hun teksten gaan over liefde, vrede, gelijkheid en sociale rechtvaardigheid. Ze willen hun luisteraars aanmoedigen om te geloven in hun eigen kracht en te werken aan een betere wereld.
De band heeft inmiddels diverse optredens achter hun naam staan. Hun muziek wordt geprezen om de authentieke reggae sound en de diepe betekenis die in de teksten verscholen ligt. Met hun diepe passie voor muziek en hun sterke verbinding met elkaar blijft Deeply Roots bouwen aan hun succes. Ze zijn vastbesloten om de boodschap van reggae muziek te blijven verspreiden en de wereld te inspireren met hun muziek.

DJ’s : Herbsman Sound – DJ Mo
Pre Sale – €5,00 (ExFee)
Door – €7,50

FB: Deeply Roots (Live Reggae Band)