Dem Boss | The Downbeat Detonators | WillemTwee, Den Bosch | 10-04-2023

Location

WillemTwee, Den Bosch

Time

15:00

Cost

€12.00

Date

10 apr 2023

Uit Amsterdam komt met zes man sterk The Downbeat Detonators met hun authentieke 60’s rocksteady sound en uit Eindhoven de 90’s reggae dancehall artiest MC King Lover. Natuurlijk wordt de dag muzikaal verder ingevuld door de fijnste DJ’s.

We schrijven 2020. Het album is klaar, de vinyl geperst en de band klaar om te gaan spelen met hun nieuwe materiaal. Voor The Downbeat Detonators kon de grote C niet op een slechter moment komen. Nu na 3 jaar volgt er dan eindelijk een albumpresentatie en stroomt de concert- en festivalagenda voller en voller. Voor Dem Boss een perfect moment de heren uit te nodigen voor deze speciale Paaseditie.

De Bossche reggae veteraan Strawl bood zijn contactenlijst aan er een pareltje uit te kiezen en raadde ons ten zeerste de Eindhovense entertainer MC King Lover aan. Deze duizendpoot op de mic trok de wereld over met zijn muziek, wat een mooie carriere opleverde. Nu hij terug is in Nederland wil hij vooral dicht bij zichzelf blijven en het podium op met zijn 90’s stijl reggae dancehall show. Hij brengt uit België Selecta Trigger mee die wanneer de avond valt de dikste dancehall riddims zal draaien. En dan laat MC King Lover zijn gang maar gaan…

FB: Dem Boss – The Downbeat Detonators LIVE