Ruhr Reggae Summer | Ruhrstadion, Mulheim | 04/06-08-2023

Location

Ruhrstadion, Muhlheim a/d/ Ruhr

Time

00:00 - 22:00

Date

04 - 06 aug 2023

Het Ruhr Reggae Summer is een jaarlijks muziekfestival dat plaatsvindt in het Ruhrgebied. Dit is een regio in Duitsland met een rijke industriële geschiedenis. Het festival trekt liefhebbers van reggae- en dancehall-muziek van over de hele wereld aan en biedt een unieke mix van muziek, cultuur en positieve vibes. Het festival werd voor het eerst georganiseerd in 2001 en heeft sindsdien gestaag aan populariteit gewonnen. Het vindt meestal plaats in juli en strekt zich uit over meerdere dagen. De prachtige omgeving van het Ruhrgebied dient als decor. Het festivalterrein biedt verschillende podia waar zowel opkomende als gevestigde reggae-artiesten optreden.

Het Ruhr Reggae Summer staat bekend om zijn diverse line-up, met artiesten uit verschillende landen en regio’s. Het biedt een platform voor zowel lokale talenten als internationale sterren. Bezoekers kunnen genieten van liveoptredens, DJ-sets. dansworkshops en andere culturele activiteiten die allemaal een authentieke reggae-ervaring bieden. Naast de muziek is er ook veel aandacht voor de Rastafari-levensstijl en -cultuur. Bezoekers kunnen zich onderdompelen in de Rastafari-filosofie. Ze kunnen genieten van veganistisch eten. unieke ambachtelijke producten ontdekken op de markten die op het festivalterrein worden gehouden.

Het Ruhr Reggae Summer staat bekend om zijn vriendelijke en gastvrije sfeer, waar mensen van alle leeftijden en achtergronden samenkomen om te genieten van geweldige muziek en positieve vibes. Het festival biedt een gemeenschapsgevoel waar mensen kunnen ontspannen, dansen en de stress van het dagelijks leven kunnen vergeten. Het Ruhr Reggae Summer is uitgegroeid tot een belangrijk evenement binnen de reggae- en festivalgemeenschap, en het blijft jaar na jaar groeien. Met zijn diverse line-up, culturele rijkdom en inspirerende sfeer is het een niet te missen evenement voor reggaeliefhebbers van over de hele wereld.

FB: Ruhr Reggae Summer 2023, Mülheim a.d. Ruhr, Germany