Ska is the Limit | Kaellex – Madless – The Sybians | Cultuurlab, Delft | 07-10-2023

Time

20:00

Location

Cultuurlab, Delft

Cost

€10.00

Date

07 okt 2023
Kaellex:
Kaellex maakt nederlandstalig elektronische Reggae op lekker dansbare beats. Ze gebruiken invloeden uit de Ska, Dub en Surfrock. Het duo van Goeree Overflakkee is in het voorjaar van 2019 begonnen met het kruisbestuiven van deze stijlen..
The Sybians:
The Sybians zijn de nieuwe rude reggae sensatie uit Amsterdam. Veteranen van de scene met, onder anderen, de voormalige trombonist en orgel speler en de huidige gitarist van The Upsessions plus de oprichter van de Reggae Recipe dj-collectief op bas. Verwacht opzwepende, bas-gedreven, authentieke ska/rocksteady/early reggae (uitsluitend eigen composities) met geen blad voor de mond!
MADLESS: HEY YOU! DON’T WATCH THAT, WATCH THIS!
Madless is een Madness Tribute Band uit Zuid Holland. Zij houden van een feestje en dan nog One Step Beyond! Spelplezier en heel veel enthousiasme combineren ze tot een energieke show. Met een aanstekelijke mix van Ska en Pop skanken ze erop los. Een 7-mans band, compleet met 2 blazers op tenor en bariton, zetten vanaf de eerste seconde een dikke show neer met hits als NIGHT BOAT TO CAIRO, BAGGY TROUSERS en ONE STEP BEYOND. En de herkenbare melodieën van IT MUST BE LOVE, MY GIRL & OUR HOUSE zorgen gegarandeerd voor “ A Trip Down Memory Lane”!

Dj Reggae Barbie & Dj Ewa Sound vooraf, tussendoor en achteraf.
Tickets online €8.50 (Inc. €1.00 Service kosten) en vk aan de deur €10.00

FB: Ska is the Limit @ Cultuurlab