I&I Foundation LIVE 16.00-17.00 uur | Open Dag Jacobiberg Arnhem | 04-02-2024

Time

16:00 - 17:00

Location

Jacobiberg, Arnhem

Cost

Free

Date

04 feb 2024
Ontdek en beleef muziek bij de Open Dag van Popcentrum Jacobiberg!

Op zondag 4 februari is het eindelijk weer tijd voor de jaarlijkse Open Dag van Popcentrum Jacobiberg! We gooien van 13.00 tot 17.00 uur onze deuren wagenwijd open. Ben jij benieuwd of er stiekem muzikaal talent in jou schuilt? Of wil je gewoon ontdekken wat er allemaal gaande is in ons grote pand? Kom langs en ontmoet gelijkgestemde muziekliefhebbers, proef de unieke sfeer, ontdek nieuwe geluiden en laat je inspireren in ons pand door alles wat met muziek te maken heeft!

Open Dag
Wat staat er op het programma? Er is een hele lading aan optredens van bands, docenten en leerlingen van de popschool. Ontdek daarnaast allerlei creatieve ruimtes in Jacobiberg, waar muziek tot leven komt. Loop van lokaal naar lokaal en probeer instrumenten uit, gluur naar binnen bij onze oefenruimtes, leer van alles bij unieke, muzikale workshops, ontdek welke popsterren er bij ons rondlopen en nog een heleboel meer. Onze enthousiaste docenten staan klaar om al je vragen te beantwoorden, uitleg te geven, te laten ervaren en je te inspireren op muzikaal gebied. Kortom: een dag vol muziek! Het complete programma met de bands, lessen en workshops wordt binnenkort bekend gemaakt; houd onze social media en website in de gaten!

Ontdek je tijdens de Open Dag dat muziekles je een gelukkig mens maakt? Daar worden wij ook gelukkig van en dus krijg je een proefles cadeau van ons als je je ter plekke vrijblijvend inschrijft ervoor (normaal €15).

De Open Dag is gratis toegankelijk en vindt plaats op zondag 4 februari van 13.00 tot 17.00 uur – nog één keer in ons pand op Arnhems Buiten. Je vindt ons aan de Utrechtseweg 310, gebouw H02. Kom en geniet van de Open Dag op deze vertrouwde locatie, voordat we later dit jaar verhuizen naar een nieuwe locatie in Arnhem-Zuid. Voor meer informatie over onze nieuwe locatie in Arnhem-Zuid, kijk op jacobiberg.nl.

Bands & workshops
TBA
Over Jacobiberg
Jacobiberg is hét popcentrum van Arnhem en omstreken en al meer dan zestig jaar een begrip in Arnhem. Hier kun je alles wat met cultuur en muziek te maken heeft vinden, beoefenen, praktiseren, verspreiden en leren. Je kunt bij Jacobiberg muziekles volgen en oefenruimtes huren waar bands en muzikanten herrie kunnen maken. Ook beschikt het popcentrum over een dj- en producerstudio. Je ziet het popcentrum vaak als (mede-)organisator van gave evenementen zoals de jaarlijkse Paasconcerten in Luxor Live. Jacobiberg vindt creatieve interactie tussen mensen erg belangrijk en dat stimuleren ze met hun broedplaats, die vol zit met creatieve mensen uit Arnhem en omstreken. Jacobiberg residents maken muziek variërend van techno tot rock, van pop tot punk. Loop door de gangen van Jacobiberg’s pand en je komt zeker een paar artiesten, producers of andere creatievelingen tegen!

Je bent van harte uitgenodigd om gezellig langs te komen met al je vrienden en familie! Tot 4 februari bij Jacobiberg – waar muziek leeft.

FB: https://www.facebook.com/events/1964304810638568/