Reggae Central: Eazzup LIVE | DJ Robbie Roots | Popcentrale, Dordrecht | 30-09-2023

Location

Popcentrale, Dordrecht

Time

20:30

Date

30 sep 2023
Reggae Central presents: EaZZuP

One Love, One Aim, One blood, One Destiny is the message van lead vocalist Jaipahman van de Belgisch-Nederlandse full-size reggaeband EaZZuP. Jaipahman is geboren in Suriname. Op jonge leeftijd is hij met zijn familie naar Nederland verhuisd. Via zijn oudere broer maakt hij kennis met reggae en wordt gegrepen door de muziek van Bob Marley.
Jaipahman heeft een rootsy voice en als componist schrijft hij catchy songs met invloeden uit alle stijlen die reggae kent. In zijn songs gebruikt hij thema’s als Unity, Love, en Rebellion. Ondersteund door een strakke band en 3 backing vocals neemt EaZZuP je mee “on a reggae trip around the world”. In 2022 is de eerste single “Burn It” uitgebracht!
EaZZuP is winnaar van de “Irie Vibes roots reggae contest” in België, 2022. Dit komt de band op mooie kritieken te staan en er volgen veel optredens zoals: Rastaplas on the move, Irie Vibes en Festivital. Door de mix van Roots, Rock, Ragga en Dancehall is elk optreden van EaZZuP een groovy experience! 
“Een van de beste bands die wij ooit gezien hebben in de Lage Landen.”

FB: Reggae Central presents: EaZZuP | Facebook

“EaZZuP daarentegen heeft internationale potentie, met een charismatische zanger, een geweldige band en wellicht het beste koortje dat we in onze contreien al gehoord en gezien hebben.”‍‍
+ DJ Robbie Roots!