Selekta #4 | Willow Hifi & Guiding Ark | Cafe Bosch, Arnhem | 09-07-2022

Location

Cafe Bosch, Arnhem

Time

08:00

Cost

€10.00

Date

09 Jul 2022

Selekta in Cafe Bosch, Arnhem! TWO SOUNDSYSTEMS with rumbling bass, reggae tunes, meditative dubs beautiful people, heavy steppers, loving vibe & uplifting chants… Welkom bij SELEKTA! Na het succes van de eerdere Nijmeegse Sessions is het tijd voor weer een dance en wel in Arnhem dit keer. In het heerlijk intieme zaaltje van Café Bosch!

SELEKTA laat je wederom kennis maken met Sound System en ook deze keer met het hand-made, broekspijpen-trillende Soundsystem van Willow Hifi en selection van Willowman. En de strictly-vinyl-spelende-heren van Congo Bassie Sound met hun piekfijne selectie van reggae, roots, dub en steppers.

Expect a dancing vibe met een heavy karakter. Reggae zoals je het nog niet vaak gehoord hebt! Maar alsof dit nog niet genoeg zou zijn hebben we de broeders van Guiding Ark Soundsystem uit Den Bosch uitgenodigd! Je leest het goed: Twee Sounds op één hele fijne locatie dus!! Mocht je Guiding Ark nog niet kennen. Dit zijn ze:

Guiding Ark begon zo’n 7 jaar geleden met een wekelijkse vinyl only radioshow in Den Bosch, geïnspireerd door het terugkomende soundsystem event ”Rewind.” Na een aantal jaar zijn ze hun eigen soundsystem gaan bouwen en sindsdien hebben ze meerdere sessies gehost met verschillende gasten uit NL & BE. Sinds begin dit jaar hebben ze hun eerste full stack afgebouwd en nu zijn zo – meer dan ooit – klaar om de conscious message van reggae te delen. (Bron: SELEKTA)

Tickets: https://tinyurl.com/2p8dx92m.

Facebook: Selekta #4 – Cafe Bosch, Arnhem >>