Stonebwoy (GHA) | SPOT, Groningen | 24-04-2023

Location

SPOT, Groningen

Time

20:30

Cost

€32.10

Date

24 apr 2023

De Ghanese reggae/dancehall ster Stonebwoy komt naar de SPOT in Groningen! Stonebwoy is één van de grootste namen uit de reggaescene van Ghana en bekend om zijn lekkere mix van dancehall, reggae en afrobeats. Zijn muziek is zowel energiek als soulvol en zijn teksten zijn vaak gericht op sociale rechtvaardigheid, politiek en persoonlijke ervaringen.

Stonebwoy begon zijn carrière in 2009 met zijn debuutalbum Grade 1 Album en brak al snel door met hitsingle Ghetto Love. Sindsdien heeft hij talloze albums en singles uitgebracht en samengewerkt met grote namen als Sean Paul, Sarkodie en Kojo Antwi. Ook heeft hij inmiddels vele awards binnengesleept waaronder de BET Award voor Best International Act Africa in 2015 en de Reggae/Dancehall Artiest van het Jaar tijdens de Vodafone Ghana Music Awards in 2022.

Met zijn opzwepende beats en aanstekelijke teksten, heeft Stonebwoy de harten van muziekliefhebbers over de hele wereld veroverd. Zijn liveoptredens staan bekend om hun energieke sfeer en hebben hem de bijnaam “The King of Reggae & Dancehall in Africa” opgeleverd.

WEB: Stonebwoy | Kleine zaal | Spot Groningen