BackAttack #7 | The Mighty Dread Warrior Machine | DMI, Zwolle | 18-06-2022

Location

DMI, Zwolle

Time

22:00

Cost

€7.50

Date

18 Jun 2022
So we continue! Backattack again! @ DMI Zwolle.

With our special guests:
– The Mighty Dread Warrior Machine (ALM)

T.M.D.W.M. is een 2 scoop soundsystem uit Almere. Opgericht in 2018 door SVR het is de 1ste en de enige authentieke (reggae/roots/dub) soundsystem van Almere.
SVR was één van de oprichters en bassist van de reggae band Punky Donch. De band was heel bekend onder de Antilliaanse en Surinaamse gemeenschap. Ze hebben onder andere in Ahoy, HMH en Melkweg opgetreden. Verder stonden ze ook op grote festivals zoals Antilliaanse feesten, Zwarte cross en Rototom Sunsplash.
In 2013 vertrokken een aantal bandleden Nederland naar het zonnige Aruba, en dat was helaas het einde van het Punky Donch avontuur.
Maar de passie om door te gaan en reggae muziek te blijven pushen bleef diep geworteld. Rond 2014 was SVR aanwezig op een Dub feest van de legendarische Amsterdamse reggae soundsystem King Shiloh, en na vele sessies te hebben ervaren de jaren die volgden, heeft hij zijn roeping gevonden in het SoundSystem cultuur. In 2018 heeft hij een kleine Soundsystem overgenomen van een vriend, en dat was het begin van The Mighty Dread Warrior Machine. Hij is ook de man achter DUB-Ally.
Sinds 2017 is DUB-Ally het eerste en enige soundsystem event in Almere. Sinds kort heeft hij een maandelijkse sessie onder de naam DUBorrel in Almere.
Wat je kan verwachten is Roots, Reggae, Dub en Heavyweight Steppas…WARRIOR STYLE!!

Facebook BackAttack DMI Zwolle >>