Rastaplas Festival 2022 | Noord-AA Strand, Zoetermeer |

Time

13:00

Location

Noord-AA Strand, Zoetermeer

Date

15 - 16 Jul 2022

Earl Sixteen
Hollie Cook
Prince Fatty & Horseman
One Revolution Band
Meta & The Cornerstones

King Shiloh Soundsystem
Pacha Mama Soundsystem

Stichting Rastaplas:

“2022 gaat volgens ons een top jaar worden want wij zijn in volle voorbereiding van Rastaplas Festival 2022. Wij gaan er opnieuw een waanzinnige editie van te maken. Internationale top acts, het beste uit Nederland en natuurlijk de mooiste bezoekers ter wereld en dat zijn jullie zelf !!

Kom ook genieten van vette Sound Systems de aller dikste dub, het mooie strand, en de beste sfeer die ons land rijk is op festival gebied. Dit jaar in plaats van Zaterdag en Zondag nu op Vrijdag 15 (1600 tm 2400) en Zaterdag 16 juli (1200 tm 2400) 2022. Met als bonus op Vrijdag en Zaterdag een afterparty op het camping terrein tot 03:00 ! Let op; alleen met camping tickets! (Geen losse verkoop)

Koop binnenkort je Early birds voordat deze zijn uitverkocht en je een fixe korting misloopt.Hou de facebook pagina in de gaten want hier zullen we de line upEn de start van de voorverkoop aankondigen zodat jij die Early birds te pakken hebt.”

Facebook Rastaplas Festival 2022 >

Stichting Rastaplas Festival staat bekend als het gezelligste reggae-festival van ons land. Het zeer kindvriendelijke festival wordt gehouden aan het Noord-AA Strand. Er staat een hoofdpodium en er is een DUB strand. Rastaplas slaagt er steevast in om verrassende (internationale)acts naar het strand te halen. Wij zijn dan ook zeer benieuwd naar de line-up van dit jaar.