ReggaeCafe | Gelukszoekers & Kingston Kwartet | Patronaat, Haarlem | 13-11-2022

Location

Patronaat, Haarlem

Time

15:00 - 20:00

Cost

Free

Date

13 nov 2022

Elke maand krijgen nieuwe en veelbelovende reggae acts de kans om op het podium van Patronaat in Haarlem te stralen, met muzikale omlijsting van de beste lokale DJ’s. Ditmaal de kans voor de Gelukszoekers uit Rotterdam en het Kingston Kwartet

Gelukzoekers
In Rotterdam en omgeving is geen band te vinden met een grotere geluksmissie dan de Gelukzoekers. Ze maken Nederlandstalige pop/reggae met maatschappij kritische teksten verwerkt in een vrolijke noot. Met als doel, het promoten van geborgenheid, gezelligheid, wijsheid en veiligheid.

Kingston Kwartet

De liefde voor reggae en jazz is wat deze 4 doorgewinterde muzikanten bij elkaar bracht. Dat resulteerde in spannende, muzikale, eigenzinnige instrumentale versies van reggae, jazz en soul krakers, passievol gebracht met liefde voor de Jamaicaanse sound. Kingston Kwartet laat de wereld opnieuw kennis maken met de vaak vergeten jazz-kant van reggae!Reggae Café valt onder het project Haarlem On Stage en wordt mede mogelijk gemaakt door het VSB Fonds, het Prins Bernhard Cultuurfonds, Gemeente Haarlem en Haarlems Muziekfonds.

Website: Reggae Cafe: Gelukzoekers, Kingston Kwartet – Patronaat >
Facebook: Reggae Cafe: Gelukzoekers, Kingston Kwartet | Facebook >