SELEKTA Soundsystem Session | De Plak, Nijmegen |

Location

De Plak, Nijmegen

Time

22:00

Cost

Free

Date

22 okt 2022
Na het succes van de eerdere Sessions is het tijd om de kelder van café De Plak weer eens op te schudden met a brandnew SELEKTA: Soundsystem Session!
Een nacht vol heerlijke REGGAE – DUB – STEPPERS!

SELEKTA laat je wederom kennis maken met Soundsystem en wederom met het hand-made, broekspijpen-trillende Soundsystem van Willow HiFi (3x 21′ scoops) en selection van Willowman. Daarbij is de strictly-vinyl-spelende- brotherB weer van de partij met piekfijne selecties aan reggae, roots, dub en steppers. Expect a dancing vibe met een heavy karakter. Reggae zoals je het nog niet vaak gehoord hebt! Dus trek je dansschoenen aan en come rally round voor een fikse lading subbass en positieve vibes!

SELEKTA zou SELEKTA niet zijn als ze niet wat muzikanten meenemen die live improviseren. Hoe nice is dat?! Chanter en MC included! En heb je wel eens een trompetsolo over een goede dub gehoord? Of opzwepende chanters/mc’s met message? Of misschien nog nooit een soundsystem ervaren? Dan weet je helemaal niet wat je meemaakt! Verrast worden ga je zeker. GRATIS ENTREE, MAAR BEPERKTE PLEK!
TIP: De Plak heeft beperkte plek. En dat is mooi, want we houden wel van een intiem feestje. Wees er dus vroeg op de avond bij, zodat je niet in de rij belandt. This is serious en wil je niet missen.
Over SELEKTA:
Een collectief van Soundsystem-enthusiasts uit de omgeving van Nijmegen, met als ambitie om meer reggae/dub/steppers soundsystem in de omgeving ten gehore te brengen en de soundsystemcultuur op de kaart te zetten

Facebook: SELEKTA: Soundsystem Session @ de Plak >