Ziggy Marley brengt kinderboek uit met vrouw Orly Marley

Little John Crow door Ziggy en Orly Marley is een kinderboek over een jonge gier die opgroeit in Bull Bay. Dit ligt aan de rand van de Blue Mountains in Jamaica. Daar woont hij met zijn liefhebbende ouders Sharil en Rusil Crow. Hij brengt zijn dagen door met spelen met zijn vrienden, een bonte groep met een slang, George; Missy, de Franse duif; Chiqueen, een kippenhavik; Hummy, de kolibrie; en de Drie Vogeltjes.

De kleine John Crow en zijn vrienden gaan op pad om dit mysterie op te lossen. Wat ze ontdekken schokt hen. Little John Crow en zijn gierenouders zijn enge aaseters! De meeste van zijn vrienden walgen als ze dit horen. Voordat Little John Crow zich zelfs maar kan aanpassen aan dit nieuws, slaat een vreselijke tragedie toe. De jonge gier voelt zich eenzaam en geïsoleerd van zijn vrienden en vlucht uit Bull Bay.

1 Month Vegan Challenge


Na dagen vliegen heeft een vermoeide en hongerige Little John Crow het geluk gevonden te worden door een groep gieren. Met hun steun en aanmoediging leert de jonge gier zijn toekomst te omarmen en na maanden weg te zijn geweest, keert hij op het nippertje terug naar Bull Bay om zijn huis van de ondergang te redden.

Gevuld met humor en gedenkwaardige personages, herinnert Little John Crow ons aan het belang van het accepteren van onze verschillen en het onthouden dat het leven een plaats en doel biedt voor ons allemaal.

WEB: Little John Crow – Ziggy Marley
door: Ziggy Marley, Orly Marley en Gordon Rowe (Illustraties)

Facebook
Twitter
WhatsApp