Lees hier de laatste informatie over Reggae Rotterdam Festival

Are You REGGAE?!
Lees hier alle laatste informatie over Reggae Rotterdam Festival. Over 2 dagen is het zover en dan kan het Reggae Rotterdam Festival beginnen! Om je zo goed mogelijk voor te bereiden hebben we een aantal punten die de aandacht vragen om samen een zo goed mogelijk festival neer te zetten.
Check it out!

LET OP! LAATSTE INFO VOOR HET EVENT!
Zie hier de spelregels voor Zaterdag 23 juli. Erg belangrijk!
De volledige huisregels kun je vinden op onze website www.reggaefestival.nl
Nog maar 2 dagen te gaan!!! YES!

Belangrijke informatie

– De deuren zijn open tussen 13:00 – 21:30 uur, na 21:30 kun je het evenementen terrein NIET meer betreden. Het festival duurt tot 23:00 uur. De toegang is voor ALLE leeftijden.

 • Kinderen onder 18 worden alleen onder begeleiding toegelaten tot het evenement.
  zorg dat je je legitimatie bij je hebt, zonder kan de toegang geweigerd worden.
 • ONLINE zijn we uitverkocht en zijn er alleen nog enkele tickets in de VVK winkels verkrijgbaar voor €80.-. (dit is wel een gelimiteerd aantal.)
  LET OP! Er worden geen tickets aan de deur verkocht! EN pas op voor illegale verkoop van de tickets. Wij staan niet garant voor tickets die verkocht zijn door derden.
 • Wij raden festivalbezoekers aan om met het openbaar vervoer te reizen. Er is niet voldoende parkeergelegenheid in de omgeving. De bezoekers die toch met de auto komen, worden doorverwezen naar P+R Kralingsezoom. De route naar het terrein is aangegeven met vervangborden, deze zijn langs de weg opgezet. Let op: dit is een betaalde parkeergelegenheid tenzij je verder reist met ov, dan is het gratis.

Voor het openbaar vervoer, kunt u het beste Kralingse zoom aanhouden en Metrostation Gerdesiaweg richting oost aanhouden en de gele borden volgen naar het evenemententerrein. Ook zijn de andere stations bereikbaar, deze kunt u vinden in de huisregels op onze website www.reggaefestival.nl/huisregels . Check 9292.nl voor meer info.

Alle leeftijden

 • Wij vragen vriendelijk aan alle bezoekers om GEEN grote tassen en andere GROTE items mee te nemen naar het evenement. Zo kunnen de beveiligers iedereen sneller fouilleren en worden lange rijen vermeden.
 • U kunt de timetable en plattegrond op onze website en Facebook/Instagram pagina terugvinden.
 • Let op! Lees de huisregels op www.reggaefestival.nl goed door, zodat u tijdens het evenement niet voor verassingen komt te staan. Check www.reggaefestival.nl/huisregels
 • Alle tickets die in 2020/2021 gekocht zijn blijven geldig, tenzij je een refund hebt aangevraagd. Wij raden iedereen wel aan om deze tickets van 2020/2021 uitgeprint mee te nemen. Zo kunnen ze makkelijker gescand worden en voorkom je opstopping in de rij bij de entree.
 • Voor eten en drinken heeft u tokens/munten nodig, deze kunt u bij de muntenbalie kopen. Bij de muntenbalie kunt u zowel met PIN, CASH of met Creditcard betalen.
  Het is NIET toegestaan om eigen consumptie mee te nemen.
  Dit jaar houden wij rekening met het milieu en ontvangt u bij binnenkomst een Recycle munt. Deze staat gelijk aan 1 lege beker of een flesje. Let op; gooi je beker of flesje niet in de prullenbak, maar ruil deze in bij de bar voor een nieuwe. Mocht u deze wel verliezen, dan is een nieuwe fles of beker voor eigen rekening. Dit bedraagt een half muntje.
 • Het Reggae Rotterdam Festival is voor alle leeftijden, houdt u a.u.b. rekening met de kinderen die aanwezig zullen zijn. Let op! Ouders/ begeleiders zijn ten alle tijden verantwoordelijk voor hun kind(eren).

Zorg goed voor elkaar

Tijdens het evenement vragen wij van u het volgende: zorg goed voor elkaar, wees lief voor elkaar! Wij hopen dat iedereen van het festival zal genieten, ONE LOVE!!❤️💛💚

😍 LAST TICKET ALERT!!! 😍
Alle online verkoop is eruit! Je kan nu alleen nog HARDCOPY tickets kopen 🎟️
LAATSTE ronde, laatste kans op HARDCOPY tickets (€80,-)
Alleen verkrijgbaar bij:
– Kapsalon Elaine (West-Kruiskade 33B Rotterdam)
– Funkie House (Korte Hoogstraat 15-A, 3011 GJ Rotterdam)

Dus, Get yours now!
NOGMAALS: Pas op voor illegale verkoop van de tickets. Wij staan niet garant voor tickets die verkocht zijn door derden.

See you at the festival! 😉✌🏽️
One love! ❤️💛💚

Website: Informatie Reggae Rotterdam >

Facebook
Twitter
WhatsApp