Good Vibes Reggae voegt Barrington Levy toe aan winter festival

Barrington Levy komt naar Amsterdam. Zondag 26 februari is het tijd voor Good Vibes Live in de Q-Factory. Met Jah Mason en Joggo had het winter festival al een sterke line-up. Barrington Levy is nu toegevoegd aan het event. Hij zal een optreden verzorgen met een live band. Onze ‘eigen’ Fiyah Nation Band en Rude Cut Band zullen de artiesten bijstaan. MC General en DJ RuffCutt zorgen voor de muzikale omlijsting op deze mooie dag. Het festival begint om 18.00 uur en entree kost € 27,50 in de voorverkoop. Kaartjes aan de deur kosten € 35,-.

Barrington Ainsworth Levy staat bekend om zijn steengoede live performances. Met zijn loepzuivere en krachtige stem krijgt hij moeiteloos iedere menigte mee in zijn optreden. Hij werd geboren op 30 april 1964 in Jamaica. In de loop der jaren bracht de veteraan meer dan 20 studio albums uit. Hij heeft dus een onuitputtelijke bron van tunes om zijn shows mee te vullen. ‘Black Roses’, ‘Too Experienced’, ‘Here i Come’ en ‘Under Mi Sensi’ zijn slechts een paar van zijn grote lijst met hits.

WEB: Good Vibes Winter Festival
FB: Good Vibes Live | Barrington Levy (JAM) | Jah Mason (JAM) | Joggo

GOOD VIBES LIVE: “Zondag 26 februari is het weer tijd voor GOOD VIBES en dat betekent live muziek van de beste reggae-bands, lekker eten en de beste artiestenuit Jamaica live met band on stage. Kom gezellig langs en je zal je niet vervelen als Jah Mason, Barrington Levy en Joggo de lekkerste reggae tunes voor je spelen on stage. De Q-Factory wordt omgetoverd voor de beste reggae experience”.

Facebook
Twitter
WhatsApp