Jampara & The Bata Lion | De Duycker, Hoofddorp | 28-01-2023

Time

20:00

Location

Duycker, Hoofddorp

Cost

€14.00

Date

28 Jan 2023

Jampara komt uit Burundi en woont al jaren in Amsterdam. Samen met zijn band The Bata Lion speelt hij Afrikaanse Roots Reggae, een combinatie van reggae met Burundi drums.

Sinds 1992 werkt Jampara al intensief samen met Aston Barett, leider van de legendarische Roots Reggae band The Wailers. Hij was zelfs de eerste zanger na Bob Marley die met The Wailers tourde. Door de jaren heen heeft Jampara & The Bata Lion alle poppodia van Nederland gezien. Maar ze hebben ook getoerd door Europa, VS, Canada en Zuid Afrika. Mede door al deze optredens is Jampara reggae-artiest in hart en nieren. Zijn optredens met The Bata Lion band en de Burundi drummers staan garant voor een spetterende show!

Support DJ: Boss Capone
Daar is ie dan! DJ Boss Capone! Heel veel “early reggae”, een vleugje ska en een beetje two tone. Maar vooral altijd dansen. Als grondlegger en songwriter van early reggae band “the Upsessions” toerde Boss de hele wereld rond, speelde alle grote Nederlandse festivals (Lowlands, Zwarte Cross en Paaspop) plat, bracht 7 studio albums (waaronder 1 met Lee ‘scratch’ Perry) uit op labels als Excelsior en Grover, en werden zijn tracks in meerdere landen in films en TV series gebruikt. Als geen ander kent Boss Capone de oude Jamaicaanse muziek, en toen het tijd werd voor een nieuwe uitdaging, begon Boss Capone in 2021 als DJ. Who’s on the throne? DJ Boss Capone! (De Duycker)

WEB: Jampara & The Bata Lion Hoofddorp