Reggae Night Delft: Skunk – DOE MAAR Tribute | Cultuurlab, Delft | 22-04-2023

Location

Cultuurlab, Delft

Time

08:00

Cost

€7.50

Date

22 apr 2023

SKUNK is de meest authentieke Doe Maar tributeband van Nederland. De muzikanten van SKUNK spelen de sound van Doe Maar uit het begin van de jaren tachtig. Ze maken de liedjes niet mooier dan ze zijn maar spelen deze zoals ze horen te klinken, zonder enige opsmuk maar met veel gevoel, liefde en strakke grooves.

Inmiddels bestaat SKUNK ruim 10 jaar en is het een band met een missie, namelijk zoveel mogelijk mensen hun mooiste muzikale herinneringen laten herbeleven. Sinds 2012 heeft SKUNK op diverse podia gestaan, van kleine kroegen tot aan festivals met meer dan 8.000 mensen. Telkens weet SKUNK het publiek op te zwepen en mee te laten deinen met de enige echte Nederreggae. Het publiek over SKUNK: “het was een trip down memory lane”, of “echt jeugdsentiment” en “met mijn ogen dicht was het net of ik er weer bij was”. Maar ook met de ogen open 😉 benaderen de muzikanten heel dicht het origineel.

KAELLEX (First time on Stage) maakt nederlandstalig elektronische Reggae op lekker dansbare beats. Ze gebruiken invloeden uit o.a. Reggae, Ska, Dub en Surfrock. Het duo van Goeree Overflakkee is in het voorjaar van 2019 begonnen met het kruisbestuiven van deze stijlen, nadat ze een paar jaar niet meer in het band circuit actief zijn geweest. Ze hebben een voorliefde voor geëngageerde liedteksten op een lichte toon die ze brengen met een aanstekelijke positieve energie..

Zo brachten ze een jaar lang, elke maand een nieuw nummer uit, waarvan de reeds uitgebrachte nummers in goede aarde vielen bij enkele radio dj’s; NPO1, SLAM!, PoolijsUrgent FM Gent (BE), Reggae Fever-Radio Extra Gold, Reggae Night-Stadsradio Delft, Reggae Festival-Rick FM Uithoorn, Saturday Nite Special – Radio Benelux, Mahasz (HU). Inmiddels hebben ze hun eerste album ‘Is Waar’ gereleased op CD en die is ook bij alle
streamingdiensten te beluisteren.

Muziek voor en na wordt verzorgt door onze vaste huis Crew: Dj Reggae Barbie en Dj Ewa Sound
Tickets and 1 free drink –> https://www.ticketkantoor.nl/shop/Skunk