Reggae Night Delft | The Ball of Fire | Cultuurlab, Delft | 25-02-2023

Time

19:30

Location

Cultuurlab, Delft

Cost

€5.00

Date

25 feb 2023

“The Ball of Fire is een band van muzikanten van over de hele wereld, die reggaemuziek maakt vanuit een spiritueel oogpunt. Ze hebben een eigen repertoire waarbij de nadruk ligt op betekenisvolle teksten”.

Hun missie is om het bewustzijn te verhogen door het geluid van hun muziek en de kracht van woorden. Hun visie is om in een wereld te zijn waar mensen zich bewust zijn van de onderlinge verbondenheid en onderlinge verbondenheid van alle dingen die tot stand zijn gekomen door de creatieve krachten van de Allerhoogste Schepper.
De naam Ball Of Fire komt voort uit het principe van energie. De Vuurbal vertegenwoordigt het vuur van het leven, de levensenergie. Dezelfde levensenergie die leeft in de hele mensheid en alles wat leeft op deze planeet. Het is een verenigende kracht die het evenwicht bewaart tussen alle elementen en al wat leeft.
Door positieve muziek te produceren, probeert de Ball Of Fire luisteraars te helpen een positieve kijk op het leven te houden en de strijd van het leven onder ogen te zien met een goede vonk van energie en optimisme…”

Muziek voor en na wordt verzorgt door onze vaste huis Crew : Dj Reggae Barbie en Dj Ewa Sound

Ticked and 1 free drink –> https://www.ticketkantoor.nl/shop/BallOfFire