SELEKTA: Soundsystem Session #3 | Willow Hifi Soundsystem | De Plak, Nijmegen | 03-06-2022

Time

22:00

Location

De Plak, Nijmegen

Cost

Free

Date

03 Jun 2022
Soundsystem with rumbling bass, reggae tunes, meditative dubs, beautiful people, heavy steppers, live instruments, loving vibe & uplifting chants… Welkom bij SELEKTA in Cafe Plak te Nijmegen! Na het succes van de eerdere Sessions is het tijd voor weer een Nijmeegse dance en wel in de heerlijk intieme kelder van café De Plak -> SELEKTA: Soundsystem Session #3. SELEKTA laat je wederom kennis maken met Soundsystem en deze keer met het hand-made, broekspijpen-trillende Soundsystem van Willow HiFi en selection van Willowman. Daarbij komen de strictly-vinyl-spelende-heren van Congo Bassie Sound de avond versterken met piekfijne selecties aan reggae, roots, dub en steppers. Expect a dancing vibe met een heavy karakter. Reggae zoals je het nog niet vaak gehoord hebt!
Dus trek je dansschoenen aan en come rally round. Het is na al die anderhalf jaar pauze tijd voor een fikse lading subbass en positieve vibe, toch? SELEKTA zou SELEKTA niet zijn als ze niet wat muzikanten meenemen die live improviseren. Hoe nice is dat?! Chanters en MC’s included! En heb je wel eens een trompetsolo over een goede dub gehoord? Of opzwepende chanters/mc’s met message? Of misschien nog nooit een soundsystem ervaren? Dan weet je helemaal niet wat je meemaakt! Verrast worden ga je zeker.
GRATIS ENTREE, MAAR BEPERKTE PLEK!
TIP: De Plak heeft beperkte plek. En dat is mooi, want we houden wel van een intiem feestje. Wees er dus vroeg op de avond bij, zodat je niet in de rij belandt. This is serious en wil je niet missen.
—-
Over SELEKTA:
Een collectief van Soundsystem-enthusiasts uit de omgeving van Nijmegen, met als ambitie om meer reggae/dub/steppers soundsystem in de omgeving ten gehore te brengen en de soundsystemcultuur op de kaart te zetten.