Reggaeband Flavour Coalition presenteert debuutalbum in Haarlem

Zondagmiddag 22 januari zal Flavour Coalition hun debuut album presenteren in de Patronaat te Haarlem. Flavour Coalition is een negenkoppige reggaeband uit Amsterdam, bestaande uit muzikanten van allerlei achtergronden. Beïnvloed door Bob Marley, Peter Tosh en Black Uhuru staat de band te popelen om hun debuutalbum ‘A New Reality’ te spelen. De middag begint om 15.00 uur en eindigt om 19.30 uur. Entree is volledig kosteloos.

Tijdens deze middag staat TjoTjo Soundsystem de band bij. Dit collectief begon al in 2010 aan de bouw van de eerste boxen. Daarna verspreidde zij de liefde voor (roots)reggae door heel Nederland. De heerlijke baslijnen en tunes worden vergezeld door instrumentalisten en vocalisten. Zo komt de boodschap van TjoTjo Soundsystem extra duidelijk over: one love!

Elke maand krijgen nieuwe en veelbelovede reggae acts de kans om op het podium van Patronaat te stralen. Samen met muzikale omlijsting van de beste lokale DJ’s. Met dit seizoen een aantal nieuwe gezichten en oude bekenden. Een mix van unplugged concerten, onze favoriete resident dj’s en energieke liveshows. Reggae Café valt onder het project Haarlem On Stage en wordt mede mogelijk gemaakt door het VSB Fonds, het Prins Bernhard Cultuurfonds, Gemeente Haarlem en Haarlems Muziekfonds.

Zondag 22 januari
Open: 15.00-19:30
Start band: 17:00
Line up: Tjotjo Soundsystem, Flavour Coalition – Haarlem
Entree: Gratis

FB: Reggae Cafe ft. Tjotjo Soundsystem, Flavour Coalition

Facebook
Twitter
WhatsApp