Reggae Sundance voegt Gentleman & Lila Iké toe aan line up

Gentleman en Lila Iké zijn toegevoegd aan de line up voor Reggae Sundance 2023. Het festival vindt plaats op zaterdag 12 augustus aan de Karpendonkse Plas in Eindhoven. Gentleman is een van de meest invloedrijke reggae-artiesten van de afgelopen decennia. Lila Iké is een Jamaicaanse zangeres die sinds haar doorbraak in 2017 steeds meer aandacht heeft gekregen in de reggaemuziekscene.

Geboren als Tilmann Otto in Duitsland, heeft Gentleman een indrukwekkende carrière opgebouwd in de reggaemuziek. Hij wordt vaak gezien als een belangrijke pionier van het genre in Europa. Gentleman’s muziek wordt gekenmerkt door zijn soepele vocale stijl en zijn vermogen om een ​​breed scala aan thema’s aan te pakken. Thema’s van politiek tot persoonlijke groei en sociale rechtvaardigheid. Hij heeft een aantal succesvolle albums uitgebracht, waaronder “Journey to Jah” en “New Day Dawn”, die hem een ​​grote en trouwe fanbase hebben opgeleverd.

Lila Iké is een Jamaicaanse zangeres die sinds haar doorbraak in 2017 steeds meer aandacht heeft gekregen in de reggaemuziekscene. Met haar soulvolle stem en sterke teksten heeft ze een unieke stijl ontwikkeld die zowel traditionele reggae als moderne invloeden omvat. Iké is geboren in de stad Christiana. Zij groeide op in een gezin dat veel belang hechtte aan muziek. Op jonge leeftijd begon ze al met het schrijven van haar eigen nummers. Ze is geïnspireerd door grote reggae-artiesten als Bob Marley en Dennis Brown.

WEB: Gentleman & Lila Ike – Reggae Sundance 2023

Facebook
Twitter
WhatsApp