Masego Soundsystem viert zomer met unieke strandsessie

Masego Soundsystem on the Beach! Als soundsystem uit een havenstad koesterden we de lange wens om ooit met ons soundsystem op het strand te staan. We zijn dan ook erg blij dat we de geweldige crew van strandtent DE PIT hebben ontmoet om deze droom waar te maken. Wat een blessing! Op 13 augustus vieren we de zomer met onze voeten in het zand en heerlijk weer. Omdat we er een magische sessie van willen maken hebben we besloten om selecters van oost tot west uit te nodigen. We zijn erg blij de BACKATTACK crew uit Zwolle te mogen verwelkomen! Deze rootsreggae-dub crew rockt al jaren de Nederlandse scene en organiseert evenementen in zowel Zwolle als Amsterdam. De crew staat bekend om hun delicate roots en dub-selectie, dus we dachten dat het echt tijd was om de broers te introduceren in een Roffadub-dance!

Rechtstreeks uit ons geliefde Rotterdam hebben we ook MYSTIC PULSE uitgenodigd. De gastheer van het Rotterdamse 420 reggaefestival is niet alleen een geweldige producer, maar staat ook bekend om zijn fantastische eclectische selecties. Verwacht ruff en tuff dub met onverwachte jungelist vibes, en meer!

Last but not least zijn we blij om met RAS EJAH te spelen. We ontmoetten deze Rasta-zanger heel onverwachts terwijl we ons soundsystem aan het testen waren in onze werkruimte. Hij kwam binnen en pakte de microfoon. Muzikale liefde op het eerste gezicht.

De Pit is een te geke beachclub in ‘S-Gravenzande en de perfecte plek voor onze sessie, met heerlijk eten, drinken en relaxte vibes. Mis de kans van deze unieke dance niet. Masego Soundsystem op het strand! We kunnen niet wachten om Jah te danken voor de pracht van de natuur natuur tijdens een mooie zonsondergang. Ben jij erbij? (Bron: Masego Soundsystem)

Facebook: Masego Soundsystem on the Beach >>

Facebook
Twitter
WhatsApp