Melkweg Cinema: Reggae Classics – The Bob Marley Story (1982)

Melkweg Cinema, Caribbean Creativity en Reggae Rita hebben de handen ineengeslagen. Zij zullen vanaf nu elke laatste vrijdag van de maand samen een Jamaicaanse filmavond hosten! Onder de naam ๐—ฅ๐—ฒ๐—ด๐—ด๐—ฎ๐—ฒ ๐—–๐—น๐—ฎ๐˜€๐˜€๐—ถ๐—ฐ๐˜€ gaan we elke maand een Jamaicaanse klassieker of premiรจre programmeren. Daarbij zal iedere editie de authentieke Jamaicaanse soulfood van Reggae Rita aanwezig zijn. Uiteraard draaien we ook zo veel mogelijk reggaemuziek (van dj-set in de bioscoop tot concert in de club). Deze maand presenteert Melkweg Cinema – The Bob Marley Story (1982).

Met ๐—ฅ๐—ฒ๐—ด๐—ด๐—ฎ๐—ฒ ๐—–๐—น๐—ฎ๐˜€๐˜€๐—ถ๐—ฐ๐˜€ vieren we het 60-jarig jubileum van onafhankelijkheid voor Jamaica. Er is geen betere maand om te beginnen dan februari. Deze maand staat in Jamaica namelijk bekend als Reggae Month. Dรฉ maand om het eiland als reggaemecca te eren. Er is onder andere voor februari als Reggae Month gekozen vanwege de geboortedag van Bob Marley op 6 februari 1945. Tijdens de eerste ๐—ฅ๐—ฒ๐—ด๐—ด๐—ฎ๐—ฒ ๐—–๐—น๐—ฎ๐˜€๐˜€๐—ถ๐—ฐ๐˜€ avond op vrijdag 25 februari om 19.30 uur beginnen we dan ook met een klassieke documentaire over het leven van de King of Reggae: ๐—–๐—ฎ๐—ฟ๐—ถ๐—ฏ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฎ๐—ป ๐—ก๐—ถ๐—ด๐—ต๐˜๐˜€: ๐—ง๐—ต๐—ฒ ๐—•๐—ผ๐—ฏ ๐— ๐—ฎ๐—ฟ๐—น๐—ฒ๐˜† ๐—ฆ๐˜๐—ผ๐—ฟ๐˜† (1982).

Bij je ticket zit een goodiebag met Jamaicaanse snacks en een drankje inbegrepen en bij binnenkomst in de bioscoop wordt je verwelkomt door een reggae-dj. Let’s get together and feel alright…๐—ฅ๐—ฒ๐—ด๐—ด๐—ฎ๐—ฒ ๐—–๐—น๐—ฎ๐˜€๐˜€๐—ถ๐—ฐ๐˜€ wordt ondersteund door de Jamaicaanse ambassade (in Brussel) en de Jamaica Tourist Board.

Facebook Melkweg Cinema The Bob Marley Story >

Facebook
Twitter
WhatsApp