Omar Perry & Asham Band naar Reggae Central in Dordrecht

Reggae Central presenteert Omar Perry & Asham Band. Op zaterdag 23 september zal deze rootsman het podium in Dordrecht betreden. Omar Perry is een getalenteerde reggae-artiest die bekend staat om zijn unieke stemgeluid, diepe betekenisvolle teksten en energieke live-optredens. Hij is de zoon van de legendarische Jamaicaanse reggae-pionier Lee “Scratch” Perry, die een blijvende invloed heeft gehad op het genre. Omar heeft echter zijn eigen pad gevolgd en heeft zijn eigen stempel op de reggae-industrie gedrukt.

Geboren in Jamaica, groeide Omar op in een muzikale omgeving, omringd door reggae-iconen en andere muzikale genieën. Hij begon zijn muzikale carrière op jonge leeftijd als achtergrondzanger voor zijn vader, maar al snel realiseerde hij zich dat hij zijn eigen muzikale identiteit wilde ontwikkelen. Met zijn unieke stijl en diepgaande boodschappen in zijn liedjes begon hij al snel erkenning te krijgen binnen de reggae-community.

Gratis entree voor iedereen met een Dordtpas! Dit kan uitsluitend door tot uiterlijk één week voor het evenement te reserveren via publiciteit@bibelot.net. Geef aan welk evenement je wilt bezoeken en vermeld daarbij ook je pasnummer. Let op! Er zijn een beperkt aantal tickets beschikbaar, op = op

WEB: Reggae Central met Omar Perry & Asham Band – Bibelot
FB: Reggae Central met Omar Perry & Asham Band | Bibelot

Facebook
Twitter
WhatsApp