Reggae Sundance kiest voor zekerheid en zegt wintereditie af

De organisatie van het Eindhovens reggae festival Reggae Sundance ziet af van een wintereditie in 2023. Ze geven aan geen risico’s te willen lopen. De organisatie wil zich vooral focussen op de zomereditie van het festival. Als reden wordt o.a. de torenhoge energiekosten aangegeven. Erg jammer natuurlijk maar we zijn Reggae Sundance in het verleden al eens eerder kwijtgeraakt. Dat mag niet nog een keer gebeuren..

Afgelopen zomer beleefde Reggae Sundance een succesvolle terugkeer aan de Karpendonkse Plas. Topacts als The Abyssinians, The Skatalites. Queen Ifrica, Alpha Blondy, Stonebwoy en Groundation sierden het hoofdpodium. I Grade Dub bracht een eerbetoon aan Vaughn Benjamin (Midnite / Akae Beka) op Krackfree Soundsystem. Studio 32 Decoroots hostte een energieke chill out. Diverse locale sounds lieten hun selecties horen. Een zonovergoten festival terrein genoot zichtbaar. De vibe was high! Ook de prijzen (entree & consumpties) zijn een positieve vermelding waard.

SUNDANCE: “Na lang wikken en wegen hebben wij, vanwege de enorme kostenstijgingen waar ook wij mee geconfronteerd zijn, helaas moeten besluiten om de wintereditie voor 2023 niet door te laten gaan. De risico’s zijn op dit moment simpelweg te groot en we willen ons graag focussen om er in augustus weer een geweldige open air experience van te maken.”

Website: Reggae Sundance Wintereditie >

Facebook
Twitter
WhatsApp