UB40 brengt ‘Red Red Wine’ opnieuw uit met Matt Doyle

Het is inmiddels ruim 40 jaar geleden dat de Britse formatie UB40 de wereldhit ‘Red Red Wine’ uitbracht. De band kondigde eerder deze maand aan dat het nummer opnieuw uitgebracht word. Ditmaal met de nieuwe UB40 zanger Matt Doyle. Het is het tweede nummer dat word uitgebracht van het komende nieuwe album. Dit album krijgt de titel ‘UB45’. Op het album staan veel oude hits maar ook een aantal nieuwe nummers. Alle nummers op het album zijn gezongen door Matt Doyle.

Matt Doyle: “Het is een voorrecht en een eer om deze klassieke hit op te nemen en ik kan niet wachten tot iedereen de nieuwe versie hoort. “Na het optreden van Red Red Wine tijdens de slotceremonie van de Commonwealth Games, was er zoveel liefde en steun. Het nummer is iconisch voor UB40 en UB45 zal een enorme traktatie zijn voor de fans.”

Robin Campbell, gitarist en zanger:” De nieuwe UB40 zanger Matt Doyle, is nu ongeveer een jaar bij ons en we zijn zo enthousiast over hoe hij klinkt dat we dachten dat het geweldig zou zijn om enkele van onze klassieke nummers op te nemen met zodat iedereen net zo onder de indruk kan zijn als wij.” (Bron: Virgin Radio UK)

Website: UB40 Global >
FB: UB40 | Musician/Band | Facebook >

Facebook
Twitter
WhatsApp