Reggae Vibrations – Yoga on DUB met Gregory Forster (Uprising Yoga)

Reggae Vibrations presenteert Yoga on Dub in Cinetol te Amsterdam. Gregory is een toegewijde vader van 5, heeft meer dan 30 jaar onderwijservaring als wiskundeleraar en 20 jaar als martial arts-instructeur. Hij ontdekte 13 jaar geleden de kracht van yoga en werd een gecertificeerde yogaleraar in India. In Amsterdam geeft hij les in verschillende yogastudio’s en startte 11 jaar geleden zijn eigen Uprising Yoga beweging.

Gregory, is de oprichter en mede-eigenaar van ๐”๐ฉ๐ซ๐ข๐ฌ๐ข๐ง๐  ๐˜๐จ๐ ๐š ๐ž๐ง ๐ฅ๐ข๐Ÿ๐ž๐ฌ๐ญ๐ฒ๐ฅ๐ž ๐ฌ๐ญ๐ฎ๐๐ข๐จ; hij combineert zijn gezonde (Ital) levensstijl met yoga. De term Ital is een afkorting van het woord vital. Ital staat voor de verzorging van een gezond lichaam en een vitale geest. Samen met zijn team heeft hij een unieke plek gecreรซerd voor lichaam, geest en gezondheid.

Je bent van harte welkom bij deze Yoga on Dub special op het Reggae Vibrations event in Cinetol. Als je zin hebt dan kun je daarna nog lekker door skanken bij het Reggae Vibrations feest.


Yoga on Dub Cinetol, Amsterdam
Datum | 10 februari
Open | 20:00
Yoga | 20:30-21:30
Feest | 22.00-03:00
Tickets Yoga + Feest | โ‚ฌ9
Tickets Feest | โ‚ฌ9

Website: Home – Uprising Yoga Amsterdam

Meer info over het feest: https://fb.me/e/2pGhMckX6

Reggae Vibrations is de plek met goede vibraties, waar je kunt genieten van de nieuwste & klassieke Reggae & Dancehall, met een vleugje Afrobeats.

Facebook
Twitter
WhatsApp