ZenS House of Reggae Amsterdam line-up voor ‘Spring Edition’ in de Q-Factory

ZenS House of Reggae Amsterdam Spring edition

ZenS House of Reggae Amsterdam presenteert de line-up voor de eerste ‘Spring Edition’ in de Q-Factory. De avond vindt plaats op vrijdag 25 maart en begint om 17.00 uur. Zoals we van ZenSocial gewend zijn supporten zij graag lokale artiesten. Ook deze avond doen zij een greep uit het grote aantal talenten dat ons land rijk is. Earth Works Studios zal met Rapha Pico, Shiwa, Empress Miriam Simone en Majestic Bee en showcase uitvoeren. De muzikale omlijsting word deze avond verzorgd door Jah Sisters, Rising Sun Sound, JamJam Sound, Dj Ewa, Dj Rowstone, Ras Tariq en Jah Mission Sound. Kom genieten van wat ons kleine landje te bieden heeft op reggae gebied.

Begin 2020 sloot Café The Zen in Amsterdam-Oost zijn deuren. In het twaalfjarig bestaan was het café van huiskamer van de Indische Buurt uitgegroeid tot een begrip in Amsterdam. Het was dé plek om lekker in het weekend te chillen en te dansen in Caribische sferen. Met livemuziek van lokaal talent of internationale artiesten. Bovendien natuurlijk de Zen-dj’s die je tot in de vroege uurtjes op de dansvloer hielden. Voor iedereen was de sluiting een dikke domper, en we dachten dat we ons nooit meer “Zen” zouden voelen. Maar ze hebben goed nieuws, want zensocial gaat verder op locatie!

ZenSocial:

“Yes Massive, het is tijd om weer samen te komen, want dat is waar we voor staan en wat we zo ontzettend hebben gemist: de verbinding met onze mensen. Oud en jong, zwart en wit, dokter en arbeider, werkloos en workaholic, iedereen was uit én thuis in Café The Zen. En daar gaan we mee door, want het Zen-gevoel ontstaat niet dankzij de plek, maar dankzij de Massive, jullie dus. Dus kom allemaal genieten op 25 maart in Q-Factory tijdens de eerste, langverwachte editie van Zens House of Reggae Amsterdam. Zoals jullie van ons gewend zijn hebben we een dikke line-up en is de entree social, dus kom van je bank en dans je lockdownlamme lijf in het zweet!”

Facebook House of Reggae Amsterdam Q-Factory >

Facebook
Twitter
WhatsApp