Anthony John & Dreadless naar Rastaplas Festival

Anthony John en Dreadless komen naar het Rastaplas festival aan het Noord-AA Strand in Zoetermeer. Het optreden vindt plaats op zaterdag 15 juli om 15.00 uur. Anthony John is een opkomende reggae artiest. Hij verovert de muziekwereld met zijn unieke stijl en betoverende stem. Geboren en getogen in Jamaica, groeide hij op temidden van de rijke muzikale erfenis van het eiland, wat hem inspireerde om zijn eigen geluid te creëren.

Anthony John begon zijn muzikale reis op jonge leeftijd, waarbij hij zijn talent voor zingen en songwriting ontwikkelde. Hij werd al snel opgemerkt door lokale producenten en kreeg de kans om zijn debuutalbum op te nemen. Zijn muziek combineert de traditionele reggaeklanken met moderne invloeden, wat resulteert in een fris en eigentijds geluid dat zowel jongere als oudere luisteraars aanspreekt.

Het succes van Anthony John beperkt zich niet alleen tot Jamaica. Zijn muziek heeft wereldwijd erkenning gekregen en heeft hem de mogelijkheid gegeven om op te treden op verschillende internationale podia. Zijn liveoptredens zijn energiek en meeslepend, waarbij hij het publiek betrekt en een sfeer van positiviteit en eenheid creëert.

Met zijn unieke stemgeluid, diepgaande teksten en inspirerende boodschap, is Anthony John een opkomende ster in de reggaewereld. Hij blijft groeien en evolueren als artiest en heeft een veelbelovende toekomst voor zich. We kunnen zeker nog veel verwachten van deze getalenteerde reggae artiest.

FB: Anthony John & Dreadless Rastaplas

Facebook
Twitter
WhatsApp