ZZP-Boekhouder: Waar muziek en boekhouding samenkomen

Harmonieuze begeleiding
Bij ZZP Boekhouder draait het allemaal om de administratie van ZZP’ers. We begrijpen de unieke behoeften van zelfstandige ondernemers en bieden persoonlijke begeleiding die het verschil maakt. Met een vaste prijs van slechts 80 euro excl. BTW per maand en één vast contactpersoon, verzorgen wij uw BTW-aangifte, aangifte inkomstenbelasting en balans. U bent verzekerd van een professionele, betrouwbare en betaalbare partner. Onze toewijding aan harmonieuze begeleiding betekent dat u altijd kunt rekenen op een vast aanspreekpunt. Bel 06-13936399 om kennis met ons te maken.

24/7 bereikbaarheid voor de juiste ondersteuning
Bij ZZP Boekhouder begrijpen we dat uw tijd kostbaar is. Daarom zijn we zeven dagen per week bereikbaar, zelfs op zaterdag en zondag. U kunt ons ook na 18.00 uur bellen en we zullen nog steeds voor u klaarstaan. Ons klantenbestand omvat diverse sectoren, van de bouw tot de zorg en van ingenieurs tot tekstschrijvers en IT-freelancers. Wat ons onderscheidt van traditionele boekhouders is onze moderne aanpak die is aangepast aan de huidige tijd. 

Achterstand in uw boekhouding?
Breng uw administratie weer in harmonie. Bij ZZP Boekhouder begrijpen we dat het soms lastig kan zijn om bij te blijven met uw boekhouding. Daarom nemen we graag de tijd om u te helpen, ook als u met een achterstand kampt. We werken samen met een accountant en fiscalist, waardoor we ook specialistische vragen kunnen beantwoorden. Zo brengt u uw administratie weer in harmonie.

Luisterend oor voor uw boekhoudbehoeften
Bij ZZP-boekhouder werken we met online boekhouding en hebben we onze processen gedigitaliseerd. We luisteren naar onze klanten en bieden daarom een vaste maandprijs in plaats van aparte facturatie voor elk gesprek. We begrijpen dat zzp’ers niet verplicht zijn om een jaarrekening op te stellen, dus bij ons krijgt u geen factuur voor deze dienst. Bij ZZP Boekhouder geloven we in “less is more” – u ontvangt wel de benodigde balansgegevens en we nemen deze ook op in uw belastingaangifte. Dat is meer dan voldoende voor de fiscus.

Flexibele aanlevering voor uw boekhouding
Met ons all-in pakket (vaste jaarprijs van 960 euro excl. BTW voor complete boekhouding en alle aangiften) zijn we de ideale zzp-boekhouder voor veel eenmanszaken en ZZP’ers. U heeft de vrijheid om te kiezen hoe u uw boekhouding aanlevert. Dit kan:

  • Per aangetekende post
  • In een ordner bij u thuis of bij ons op kantoor
  • Online via een MT-940-bestand

De praktijk leert dat 73% van onze klanten de voorkeur geeft aan online aanlevering in deze moderne tijd. Zij ervaren de deuntjes van succes en besparen tijd, krijgen snel inzicht in hun financiën en het contact verloopt efficiënt via e- mail, telefoon of Skype. U kunt het MT-940-bestand van uw bank downloaden en mailen. Verkoopfacturen kunt u per e-mail sturen. Wij vragen u later om uw inkoopbonnen. Als u liever in een ordner aanlevert, is dat ook mogelijk. Naast de online aanlevering plannen we één tot twee keer per jaar een afspraak op kantoor. 

Online boekhouden
Verander uw boekhouding in een swingend geheel. Bewaart u nog steeds bonnetjes in een map en print u bankafschriften om ze per kwartaal aan uw boekhouder te geven? Bij ZZP-boekhouder transformeren wij graag uw papieren ”offline” boekhouding naar een swingende digitale boekhouding, waarmee u zowel tijd als geld bespaart.  Vindt u het spannend om over te stappen naar online boekhouden? U hoeft zich geen zorgen te maken! Is boekhouden niet uw sterkste punt? Geen probleem, u heeft geen boekhoudkennis nodig. Wij begeleiden u stap voor stap en garanderen dat u nooit meer anders wilt. Het enige wat u hoeft te doen, is uw facturen scannen, het MT-940-bestand van uw bank downloaden en alles mailen. Online boekhouden is eenvoudig, voor iedereen.

Jaarrekening op maat
Aan het einde van het jaar stellen wij de balans- en winst-en-verliesrekening voor u op. U weet al in maart hoe uw zaken ervoor staan, en uw concept-aangifte Inkomstenbelasting is dan al klaar. Indien gewenst, vragen wij uitstel voor u aan. Een jaarrekening is niet verplicht voor zzp’ers, dus daar brengen wij ook geen kosten voor in rekening.

Heeft u toch een jaarrekening nodig voor een financiering achteraf? Geen probleem! Zodra we alle benodigde informatie hebben, kunnen we die binnen 24 uur voor u verzorgen. U ontvangt dan een mooi boekwerk of een pdf met voorwoord, kengetallen, toelichting, balans en winst- en verliesrekening.

Advies-op-maat en gratis tips voor de juiste toon!
Bij ZZP Boekhouder

Facebook
Twitter
WhatsApp