Bekijk hier de line up voor Pass the Dutch Festival in Zaandam

Pass the Dutch Festival is terug met een speciale X-Mas Edition in de Flux te Zaandam. Dit festival biedt de kans aan getalenteerde reggae acts van eigen bodem. Voor deze editie kunnen we ons verheugen op Rebel Jam, Zed-I & The Unstoppable Force, Ball of Fire, The Herbalist Band. Support tijdens deze avond wordt verzorgd door Back-A-Wall Movement en DJ Ewa. Het festival

Pass The Dutch is een indoor mini reggae festival met reggae van eigen bodem. Zij kiezen iedere keer een ander podium in Nederland plaatsvindt. Er zijn inmiddels 5 succesvolle edities geweest in Arnhem, Amsterdam, Utrecht en Breda (plus een aantal live streams tijdens Corona). Het programma varieert elke editie: 4 à 5 verschillende reggae bands. Diverse DJ’s en een markt met merchandise en Caraïbisch eten.

Achtergrond:
Het idee is ontstaan in 2019 toen enkele Nederlandse reggae artiesten besloten de handen ineen te slaan. Door middel van samenwerking met verschillende Nederlandse reggae bands. artiesten en DJ’s. waaronder altijd een of meerdere lokale/regionale acts, kunnen we een gevarieerd programma bieden voor een groter publiek.

We zijn van mening dat er kwalitatief hoogwaardige reggae muziek wordt gemaakt door reggae bands en artiesten in Nederland. Het is belangrijk is om meer mensen kennis te laten nemen van reggae van Hollandse bodem. Reggae muziek is een belangrijk kanaal om een positieve boodschap over te brengen: eenheid tussen mensen, gerechtigheid in de wereld, vrijheid voor iedereen en trots zijn op wie je bent, ongeacht je huidskleur of afkomst.

FB: Pass the Dutch Festival X-Mas Edition

Facebook
Twitter
WhatsApp