Reggae Night Delft LIVE in Cultuurlab Strawl & Black Lion. Support by DJ Reggae Barbie en DJ Ewa

Aanstaande 23 Oktober gaan we weer van start met de ReggaeNight Delft in Cultuurlab met Strawl & Black Lion. Na een lange tijd niks te kunnen en mogen doen vanwege de corona kunnen we gelukkig weer iets gaan doen.. Reggae Night Delft starts again! Reggae Night Delft trapt op 23 oktober af met: Strawl & Black Lion LIVE en uiteraard onze CultLab Dj’s : Reggae Barbie & Ewa Sound. Schrijf de aankomende data in je agenda, zet ze in je telefoon en kom naar gezelligste plek in Delft. Waar je weer kan genieten van heerlijke Reggae.

Data voor de Reggae Night Delft in 2021:
Zaterdag 23 Oktober : Strawl & Black Lion
Zaterdag 13 November : LTD (Lucky Dube Tribute Band)
Vrijdag 10 December : Fiyah Nation Band ft Faya Milla & Pansa Man

cultuurlab strawl black lion

Strawl & Black Lion

In 2017 werd de band Black Lion gevormd rond Strawl Original. Strawl is een zanger, songwriter en componist die gewaardeerd wordt om zijn niet aflatende energie op het podium. Hij werkte samen met artiesten variërend van old school roots-vertegenwoordigers als Sylford Walker en The Viceroys tot meer hedendaagse reggae-portretten als Kabaka Pyramid, Norrisman, Junior Kelly en met muzikanten in andere genres zoals King Koyeba.

Dus na het succes van de afgelopen jaren met de singles Rasta Warrior en Judgement komt Strawl met nieuwe releases (A Luta Continua tba eind april) en een gloednieuw voorprogramma (Black Lion) die de vibes kan laten horen van muziek in een organische stof. Deze band bestaat uit vier professionele muzikanten die hun sporen hebben verdiend in het Roots Rock Reggae-genre.

Sint Eustatius

Curtis Arnaud aka Strawl Original is een inwoner van het eiland Sint Eustatius, ook wel bekend als Statia. Hij begon zijn leven daar in het getto. Als jonge man voelde hij de drang om de microfoon te pakken en het podium te rocken. Die aflevering resulteerde uiteindelijk in het samenstellen van zijn eerste hit. Deze hit heet Don’t Give Up, die de nummer 3 positie bereikte in de Caribische Top-hitlijsten. Tijdens die aflevering van zijn leven maakte hij deel uit van de Blackstar Liner Band. Strawl speelde de bas en zong de achtergrondzang. Zo trad hij op in openingsconcerten voor Black Uhuru, Maxi Priester en Lucky Dube.

In 1999 werd de beslissing genomen om naar Europa te gaan. Hier begon hij muziek te maken met de band Out of Many die voor een geweldige bijdrage en input zorgde. Van daaruit heeft hij samengewerkt met Roadblock-bureau. Met RDBLCK toerde Strawl langs Mark Wonder, Earl 16, U-Brown, Suns of Dub en het Mad Professor Sound System.

Cultuurlab

Het Cultuurlab is een cultureel podium midden in het centrum van Delft – toegankelijk voor iedereen uit Delft en omgeving. Het Cultuurlab ligt midden in het centrum van Delft. Het is een nieuw cultureel podium voor diverse culturele, sociale en maatschappelijke activiteiten. Het cultuurlab is toegankelijk voor iedereen uit Delft en omgeving.

Cultuurlab Delft | Strawl Black Lion LIVE

Facebook
Twitter
WhatsApp