Bekijk hier de eerste namen voor Dub Camp in Frankrijk

Dub Camp Festival 2023 is een reggae- en dubfestival in Frankrijk. Het festival trekt mensen uit de hele wereld samen om te genieten van de meest pulserende en energieke reggae- en dubmuziek. Dub Camp is een unieke en onvergetelijke ervaring voor liefhebbers van reggae- en dubmuziek, met een uitgebreid programma vol soundsystems, workshops, veleactiviteiten en meer. De organisatie heeft de eerste lading namen voor aankomende editie bekendgemaakt. Altijd een fijn moment…

De eerste artiesten voor de 8e editie van het Dub Camp Festival 2023 zijn: Ashkabad, Blackboard Jungle (FULL Soundsystem), Paolo Baldini Dubfiles, Dubamix Marina P & Daman, Violinbwoy, Sinai Soundsystem, Chalice Soundsystem, Zion Gate HiFi, King Shiloh Soundsystem, Toroki & Isayah, Dub Addict (20 yrs anniversary), Wandem Soundsystem & The Hornsman Section, Rootikal Vibes Hi-Fi, Jukebox Arena & Boxman Challenge. De komende tijd zullen er nog meer artiesten aangekondigd worden. Hou onze site in de gaten voor meer informatie over Dub Camp Festival.

De muzikale line-up is altijd indrukwekkend en trekt een aantal van de grootste namen uit de reggae- en dubwereld aan. Bezoekers kunnen genieten van de beste soundsystems, en deelnemen aan workshops en activiteiten gegeven door bekende artiesten. Het festival staat ook bekend om de prachtige en unieke sfeer, die een echt gevoel van samenhorigheid en vrede uitstraalt.

WEB: Dub Camp Festival 2023, du 12 au 15 juillet
FB: Dub Camp Festival Officiel | Joué-sur-Erdre | Facebook
Insta: Dub Camp Festival Official (@dubcampfestivalofficial)

Facebook
Twitter
WhatsApp