Ziggy Marley | Bob Marley Tribute | Paradiso, Amsterdam | 30-06-2022

Location

Paradiso, Amsterdam

Time

19:00 - 23:00

Cost

€53.50

Date

30 Jun 2022

Op donderdag 30 juni staat Ziggy Marley in Paradiso te Amsterdam met A LIVE TRIBUTE TO HIS FATHER. Tijdens deze show brengt de oudste zoon van Bob Marley een eerbetoon aan het werk van zijn vader. Dat de muziek in zijn bloed zit werd snel duidelijk. Ziggy leerde op jonge leeftijd drummen en gitaarspelen en begon op jonge leeftijd met optreden. Hij kent zowel solo als onderdeel van the Melody Makers succes. Ziggy won meerdere Grammy’s en met zijn eigen platenlabel Ghetto Youths United zet hij zich in voor de nieuwe generatie reggaemuzikanten. Tijdens A LIVE TRIBUTE TO HIS FATHER, zal de oudste zoon van Bob in de voetsporen van zijn vader treden. Hij zal Paradiso trakteren op het legendarische oeuvre van Bob Marley.

Dat de muziek in zijn bloed zit werd snel duidelijk. Ziggy leerde op jonge leeftijd drummen en gitaarspelen en begon op jonge leeftijd met optreden. Op 28 juni zal Ziggy Marley overigens nog een derde optreden verzorgen in de Anciennes in Brussel.

David Nesta “Ziggy” Marley (geboren 17 oktober 1968) is een Jamaicaanse muzikant en filantroop. Hij is de zoon van reggae-icoon Bob Marley en Rita Marley. Hij leidde de familieband Ziggy Marley and the Melody Makers, met wie hij acht studioalbums uitbracht. Ziggy Marley heeft zeven solo-albums uitgebracht. Marley is een achtvoudig Grammy Award-winnaar en een Daytime Emmy Award-ontvanger.

Facebook Ziggy Marley Paradiso >>