Fantan Mojah (JAM) & Inoah (JAM) naar Willemeen in Arnhem

De Jamaicaanse artiesten Fantan Mojah en Inoah komen naar de Willemeen in Arnhem. Zowel Fantan Mojah als Inoah zullen worden begeleid door backingband Massif Genda(SU/NL). De avond vindt plaats op vrijdag 1 december en begint om 18.30 uur. Het optreden eindigt rond 23 uur zodat er nog genoeg tijd is om de trein te halen. Deze show wordt mogelijk gemaakt door samenwerking van Chachamani Entertainment, AMC(Arnhem Reggae Jamsession), en de Willemeen. Kaarten kosten in de voorverkoop €25,- en aan de deur €30,-.

Fantan Mojah’s impact op de reggaescene is onmiskenbaar. Zijn doorleefde stem en oprechte songwriting hebben hem een plek gegeven als een van de meest gerespecteerde artiesten in het genre. Zijn albums, waaronder het veelgeprezen ‘Hail the King’, hebben bijgedragen aan het vormgeven van de hedendaagse reggaemuziek, waarbij hij traditionele reggae-elementen vermengt met eigentijdse invloeden. Naast zijn muzikale prestaties is Fantan Mojah een symbool van hoop en inspiratie voor de Jamaicaanse jeugd en de bredere reggaegemeenschap. Zijn optredens op internationale podia hebben reggaeliefhebbers over de hele wereld geïnspireerd en verbonden.

Fantan Mojah neemt vanavond zijn muzikale vriend I Noah mee, een soulvolle Jamaicaanse rootszanger met een voorliefde voor het werk van Bob Marley, Dennis Brown en Garnett Silk. In 2022 verscheen I Noahs debuutalbum Royalty.

Bekijk hier het event in onze agenda: Fantan Mojah & Inoah | Dj Kin-Yee | Willemeen, Arnhem | 01-12-2023

FB: Reggae Night | Live: Fantan Mojah (JAM) + Inoah (JAM) @ Willemeen Arnhem

Facebook
Twitter
WhatsApp