Horseman & Prince Fatty (UK) sluiten Rastaplas af op vrijdagavond

Horseman & Prince Fatty treden op tijdens de vrijdagavond van aankomende Rastaplas editie. Het Britse duo zal vrijdagavond om 22.30 uur het podium betreden. Eerder al kondigde Rastaplas Hollie Cook aan voor de vrijdagavond. Zij zal rond 20.30 uur het podium betreden. Twee zeer verrassende internationale boekingen! Iets waar Rastaplas toch altijd weer in slaagt. Rastaplas Festival vindt plaats op het Noord-AA Strand in Zoetermeer in het weekend van 15 & 16 juli 2022.

Elk tijdperk heeft zijn pioniers en zo wordt platenproducer/re-mixer en DJ-sensatie Prince Fatty door de post-internetgeneratie reggaefans ook als een van hen beschouwd. Mike Pelanconi, beter bekend onder zijn platennaam Prince Fatty, is een Britse geluidstechnicus en platenproducent. Hij staat bekend om zijn analoge producties en daardoor altijd vintage sound. Hij heeft in de loop der jaren gewerkt met een divers repertoire aan artiesten en labels, van de acid jazz van de jaren negentig tot rockmuzikanten als Graham Coxon (van Blur), reggaelegendes als Gregory Isaacs en Dub Syndicate, en popzangers als Lily Allen.

Andere muzikanten met wie hij heeft gewerkt zijn onder meer JD van A Tribe Called Quest, Pharcyde, N’Dea Davenport, Brand New Heavies, Mother Earth, Kula Shaker, The Sugarhill Gang, Little Roy, Adrian Sherwood/ON-U Sound, Lo Fidelity Allstars, Geboren Jamericans, Luciano, Capleton, Nostalgia 77 en The Skints. Verwacht een energieke- en zeer dansbare soundshow waarbij de analoge riddims van vocalen worden verzorgd door Dj/ Toaster/ multi-instrumentalist Horseman. Dat kan niet anders dan een feestje worden! (Bron: Rastaplas Festival)

Horseman Prince Fatty Rastaplas >>

Facebook
Twitter
WhatsApp