Jampara & The Bata Lion naar de Duycker in Hoofddorp

Zaterdag 28 januari om 21:00 uur komt Jampara met zijn band The Bata Lion naar Poppodium Duycker. Samen spelen ze Afrikaanse Roots Reggae, een combinatie van reggae met Burundi drums.

Jampara komt uit Burundi, maar woont al jaren in Amsterdam. Hij werkte sinds 1992 intensief samen met Aston Barett, leider van de legendarische band The Wailers. Jampara & The Bata Lion heeft inmiddels alle poppodia in Nederland gezien, maar ook hebben ze getoerd door Europa, VS, Canada en Zuid-Afrika. Jampara is reggae-artiest in hart en nieren en zijn optredens staan garant voor spetterende shows!

Poppodium Duycker, hét poppodium in de gemeente Haarlemmermeer, is één van de meest bereikbare podia in de randstad. De uitgebreide parkeermogelijkheden en de ligging van het podium worden door bezoekers positief ervaren. Het podium heeft 2 concertzalen, 5 oefenstudio’s, workshopruimtes en het Duyckercafé. Duycker organiseert jaarlijks zo’n 300 evenementen  waaronder live concerten, festivals, dancefeesten, open podia, jamsessies en caféconcerten. Duycker biedt een gevarieerde concertagenda in verschillende genres.

Web: Jampara & The Bata Lion – De Duycker
FB: Jampara Makangira

Facebook
Twitter
WhatsApp