Jesse Royal in november naar Patronaat in Haarlem

Jesse Royal komt naar de Patronaat in Haarlem! De getalenteerde reggae-artiest uit Jamaica, heeft de muziekscene veroverd met zijn unieke stijl en diepgaande teksten. Hij is geboren op 29 april 1989 en groeide op in Maroon Town. Daar werd hij blootgesteld aan de rijke muzikale erfenis van het eiland. Zijn muzikale reis begon op jonge leeftijd en leidde hem naar de wortels van reggae. Hier werd Jesse Royal geïnspireerd door legendes als Bob Marley, Peter Tosh en Burning Spear. Het optreden vindt plaats op zaterdag 4 november. De deuren gaan om 19.30 uur open en entree kost €20,50.

Jesse Royal belichaamt de essentie van reggae met zijn oprechte benadering van muziek maken. Zijn bijdragen aan het genre hebben hem terecht erkend als een van de invloedrijkste reggae-artiesten van zijn generatie. Met zijn voortdurende toewijding aan zijn kunst en zijn vermogen om diepe emoties op te roepen met zijn muziek, blijft Jesse Royal de reggae-wereld betoveren en inspireren. Als één van de meest geliefde jonge artiesten van het album gooit Jesse Royal nu al hoge ogen met hitsingels zoals ‘Modern Day Judas’ en ‘Finally’.

Zijn debuutalbum ‘Lily of da Valley’ kwam in 2017 binnen op de eerste plek van de US Billboard Reggae Chart en in 2021 volgde de langverwachte LP ‘Royal’. Jesse Royal brengt zijn boodschap over hoop, bewustwording en liefde door middel van krachtige, muzikale verhalen. Elk nummer heeft een begin- en eindpunt en laat het maar aan Jesse Royal om je op de meest muzikale, enerverende manier van het één naar het ander te brengen.

WEB: Jesse Royal – Patronaat
FB: Jesse Royal | Patronaat Haarlem

Facebook
Twitter
WhatsApp