Julian Marley & The Wailers komen naar Reggae Rotterdam

Julian Marley en The Wailers komen naar Reggae Rotterdam Festival. Op zaterdag 29 juli zal de zoon van “The King of Reggae music” Bob Marley samen met zijn vaders band The Wailers, een speciale “one off show” spelen in Rotterdam Ahoy. De show zal een 45-jarig eerbetoon na dato zijn aan de legendarische Bob Marley & The Wailers show uit 1978 in Ahoy hallen. Julian groeide op in Jamaica en groeide op omringd door muziek. Dit leidde tot zijn eigen passie voor het maken en uitvoeren van muziek. Hij staat bekend om zijn unieke geluid dat traditionele reggae combineert met moderne invloeden. Hij heeft verschillende albums uitgebracht die lovende kritieken hebben gekregen.

Julian’s muzikale carrière begon in de vroege jaren 1990. Hij begon op te treden met zijn broers in een band genaamd The Melody Makers. Hij sloeg echter al snel toe en bracht in 1996 zijn debuut soloalbum uit, “Lion in the Morning”. Het album was een kritisch succes en vestigde Julian als een getalenteerde muzikant in zijn eigen recht. Sindsdien heeft hij nog verschillende albums uitgebracht. Hieronder “Awake” en “As I Am”, die zijn plaats in de reggaescene verder hebben versterkt.

Reggae Rotterdam festival viert dit jaar hun 5-jarig jubileum in Ahoy. Er is zowel een binnen- als een buitenruimte. Eerder al kondigde de organisatie act als Horace Andy, Anthony B, Mad Professor, Beenie Man, Tarrus Riley en Don Carlos aan.

FB: Julian Marley – Reggae Rotterdam Festival
WEB: Reggae Rotterdam – Festival (reggaefestival.nl)

Facebook
Twitter
WhatsApp