Keti Koti Festival in AA-Kerk Groningen groot succes

The Lucky Dube Experience

Ruim 2000 bezoekers wisten de weg naar het Keti Koti Groningen Festival in de Akerk, te Groningen, goed te vinden. Op vrijdag 1 juli was de Akerk namelijk het middelpunt in Groningen met wereldmuziek, kunst, lekker eten, sprekers en geweldige shows. In totaal waren er in de Akerk 8 optredens, voorstellingen, waaronder een expositie, drakendans, sprekers en bracht het Keti Koti Groningen Festival bijzondere acts en bands tezamen, waarbij veel talent hun opwachting maakte.

Wij hadden nooit verwacht dat wij op deze dag maar liefst 2000 bezoekers mochten verwelkomen. Ze waren er te vinden in de leeftijd van 3 tot 90 jaar en afkomstig van alle rangen en standen. De organisatoren Willy Velberg, Vivian Lo – Sie – Sen, Marius Breukink en Ronald van Dijk waren zeer tevreden. Is weer superfijn hier te zijn”, (Brigitte 30 jaar oud) . “Ik woon twee jaar in Groningen en kende het festival niet, maar ben zeer verrast door de sfeer en de muziek. En dat het overdag gratis was, vind ik geweldig. Ik kom volgend jaar weer”, (Eva 55 jaar oud).

Hello Hello

Ons volledige (vrijwilligers) team heeft geweldig geanticipeerd op het onverwachts grote aantal bezoekers en een top prestatie geleverd. En dankzij het publiek heeft de security een heerlijk rustige dag gehad. De dag is verder dan ook probleemloos verlopen. Dus op naar Keti Koti Festival 2023 !

Bron: Keti Koti Groningen >
Foto’s: Devosphotography >

Facebook
Twitter
WhatsApp