King Shiloh Soundsystem in de winter naar De Helling in Utrecht

King Shiloh Sound System is terug van nooit weggeweest in de Helling te Utrecht. Ze nemen een karrevracht aan dubs en subs mee. King Shiloh verspreidt de blijde boodschap van Jah Rastafari op allerlei plaatsen en manieren, maar toch het liefst op de dansvloer met vette dub. Verwacht wapperende broekspijpen, dj’s, mc’s, singers/chanters en heel veel speakers om die diepe bassen lekker te laten zoemen!

King Shiloh Sound System is een internationaal opererend Sound System uit Amsterdam, opgebouwd rondom de uit Londen overgewaaide Bredda Neil. Afgelopen jaren deden ze onder andere Dekmantel Festival, Reggae Geel, Dub Camp en Reggae Lake aan, tourden ze door Ethiopië, Mexico, Colombia en Canada en organiseerde ze hun eigen AmsterDub weekender. Hoog tijd om ze weer naar De Helling te halen dus. (Bron: De Helling)

Website: De Helling – King Shiloh Sound System >>

Reggae Agenda: King Shiloh Soundsystem | De Helling, Utrecht | 09-10-2022 (reggae-agenda.nl)

De Helling is een eigenzinnig podium op de kop van Rotsoord in Utrecht. Bezoekers en makers kunnen hier authentieke ervaringen beleven en creëren. De Helling heeft de overtuiging dat muziek en cultuur breed toegankelijk moeten zijn. biedt De Helling een divers en laagdrempelig programma voor bezoekers uit Utrecht en ver daarbuiten. Daarnaast is De Helling een benaderbare organisatie die open staat voor nieuwe initiatieven en ideeën, ruimte biedt aan talent op en achter het podium en daarin ook zelf actief de verbinding zoekt. Dit doet we onder meer door voor en met buurtbewoners en wijkorganisaties programma’s te ontwikkelen voor een brede doelgroep. (Bron: De Helling)

Facebook
Twitter
WhatsApp