King Shiloh Soundsytem & Heights Meditation Band naar Haarlem

Reggae Movement is on the move again! King Shiloh Soundsystem komt wederom naar het Slachthuis in Haarlem. Ditmaal is er een gastoptreden van Heights Meditation Band uit Amsterdam. De King Shiloh Family Gathering vindt plaats op 19 maart en begint om 16.00 uur. Entree is gratis! Naast King Shiloh zal ook Lidj Shiloh zijn selectie ten gehore brengen op de massieve stacks van King Shiloh Soundsystem.

Naast de Family Gathering van King Shiloh staat er de komende tijd nog het een en ander op het programma bij Reggae Movement. Op 25 maart komt de Tuff Sound Band een Bob Marley tribute avond hosten. Zij zullen diverse Marley nummers ten gehore brengen samen met verschillende gastzangers. Meer informatie over de artiesten op deze avond volgt snel. Op 9 september komt Tommy Tornado samen met The Clerks en DJ Tin Wish Tin naar Haarlem.

Popcentrum Slachthuis in Haarlem wordt een bruisende muziekplek waar verschillende muziekculturen samen komen om te leren, te repeteren en op te treden. Zowel jonge kinderen die voor les komen als professionele muzikanten, dj’s, producers en managers voelen zich er thuis. Een laagdrempelig karakter, een hoge servicegraad en een open houding zijn kernwaarden. De enigszins ruige, historische en industriële omgeving in combinatie met goede voorzieningen, professionele ondersteuning, en het Slachthuis Café zorgen voor een inspirerende omgeving.

Facebook King Shiloh Slachthuis Haarlem >

Facebook
Twitter
WhatsApp