1e lading ‘Early Bird’ tickets Reggae Geel na vijf minuten uitverkocht!

De eerste lading ‘Early Bird’ tickets voor Reggae Geel 2022 zijn in 5 minuten allemaal verkocht. Dat mensen er zin in hebben moge duidelijk zijn. De organisatie gaat een tweede ronde met ‘Early Bird’ tickets in de verkoop doen. Er zijn momenteel nog geen artiesten bekend maar dat zal niet lang meer duren. Het Reggae Geel festival vindt plaats in de Belse Bossen van Geel. Traditioneel gehouden in het eerste weekend van augustus.

Reggae Geel, een van Europa’s oudste reggaefestivals, werd opgericht in 1978. Reggae Geel groeide door de jaren heen uit tot een toonaangevend en authentiek festival. Elk jaar brengen we het beste van wat Jamaica te bieden heeft naar de ‘Belse Bossen’ in Geel. Wat ooit begon als een feest in de open lucht is nu een toonaangevend festival met meer dan 45.000 bezoekers per jaar. Wie ooit heeft geproefd van onze Mainstage(live bands), Bounce Dancehall, 18” Corner (dub) en Tallawah zullen het lekkers niet vergeten we serveren. Reggae Geel investeert ook constant in nieuw talent.

We zijn ook erg trots dat Reggae Geel een Fair Trade & Eco friendly Festival is. Het is de filosofie van Reggae Geel dat een gerespecteerde boer een gelukkige boer is, we hebben allemaal onze verantwoordelijkheid … Het festival hoopt in de toekomst meer opbeurende acties te omarmen. Het is een duidelijke wens om zoveel mogelijk positieve vibraties van Jamaica naar de stad Geel te importeren.

Facebook Reggae Geel 2022 >>

Facebook
Twitter
WhatsApp