Macka B treedt op tijdens Vegamping in 2022

macka B vegamping 2022

De Afrikaanse reggae-ster en vegan ambassedeur Macka B zal optreden tijdens Vegamping 2022. Het festival vindt plaats bij het prachtige kasteel van Loppem in België. Macka B is een vegan internetsensatie. Zijn vlogs ‘Medical Mondays’ & ‘Wha Me Eet woensdag’ zijn enorm populair. Zijn video ‘Cucumba’ heeft honderden miljoenen ontvangen van weergaven en is erg populair onder veganisten. Maar vergis je niet, Macka B is zoveel meer! Zijn muzikale erfenis is zelfs ver voorbij geestverruimend. Hij begon als DJ begin jaren tachtig. Dat is waar hij naam gemaakt heeft in de muziekscene. Macka won meerdere grote wedstrijden.

Hij werd nog groter en succesvoller als reggae-artiest. Hij kan makkelijk spelen een volledige set met alleen hits. Na meer dan 20 albums is Macka B nog steeds een creatieveling brein. Na meer dan 30 jaar blijft Macka B uitgebreid de wereld rondtoeren bewustzijn te verspreiden. We zijn zo trots om Macka B, een levende legende, op de allereerste Vegamping te hebben rij!

Vegamping is een 3-daags festival waarin veganisme centraal staat. Samen met onze partners streven we ernaar om jullie een totaal beleving te bezorgen. Naast fantastische muzikale acts zetten we keihard op workshops (activisme, koken …), lezingen, screenings, yoga, sportactiviteiten, de heerlijkste foodtrucks, een vegan markt en legendarische after parties. Vegamping gaat door in een hyper-idyllische setting. De prachtige tuinen en gebouwen van ‘t Kasteel van Loppem vormen het fabuleuze decor van het festivalterrein. Het groene aanpalende stadspark wordt omgevormd tot de kampeerplek.

Line Up – Vegamping

FB: Macka B @ Vegamping 2022

Facebook
Twitter
WhatsApp