Meta and the Cornerstones naar Patronaat in Haarlem

Meta and the Cornerstones komen naar Haarlem! Zij zijn een Roots reggae band die bekend staat om zijn aanstekelijke ritmes en inspirerende boodschappen. De artiest, wiens echte naam Meta Dia is, werd geboren in Dakar, Senegal en groeide op in een muzikale familie. Hij begon op jonge leeftijd muziek te maken en ontwikkelde al snel een liefde voor reggae. Meta’s muziek combineert traditionele Afrikaanse geluiden met reggae- en hiphopelementen. Zijn teksten zijn vaak gericht op sociaal-politieke thema’s, zoals armoede, onrecht en corruptie. Hij zingt ook over liefde en spiritualiteit, waardoor zijn muziek een breed scala aan luisteraars aanspreekt.

Meta and the Cornerstones staan bekend om hun energieke liveoptredens en worden geprezen om hun vermogen om het publiek te betrekken en te inspireren. Hun muziek is een krachtig middel voor verandering en Meta blijft zich inzetten voor sociale rechtvaardigheid en positieve verandering in de wereld. In 2020 bracht Meta het nummer “Hope for the World” uit als reactie op de COVID-19-pandemie. Het nummer, dat ook een videoclip heeft, benadrukt de noodzaak van solidariteit en samenwerking om de wereldwijde crisis te overwinnen.

Kortom, Meta and the Cornerstones is een opvallende reggae-artiest met een positieve boodschap. Zijn muziek combineert traditionele Afrikaanse geluiden met moderne invloeden en biedt een krachtig middel voor verandering en inspiratie. de Afrikaanse zanger komt op vrijdag 19 mei naar Haarlem. De zaal gaat om 19.30 uur open en entree kost € 21,50.

WEB: Meta and The Cornerstones – Haarlem
FB: Meta and The Cornerstones | Patronaat Haarlem

Facebook
Twitter
WhatsApp