UB40 ft. Ali Campbell naar Reggae Lake

Reggae Lake Festival heeft UB40 ft Ali Campbell toegevoegd aan de line-up. Dit heeft de organisatie vandaag bekendgemaakt. In 2018 stond UB40 ook al op Reggae Lake. De band zal op zondag 20 augustus op het hoofdpodium optreden. UB40 is een Britse reggaeband die werd opgericht in 1978. Ali Campbell was hun leadzanger tot hij de band in 2008 verliet. Ondanks zijn vertrek bleef Ali Campbell optreden als soloartiest. Zijn fans misten altijd zijn unieke geluid met UB40. In 2014 vond eindelijk de langverwachte reünie plaats en betrad UB40 ft Ali Campbell opnieuw het podium

De hereniging van UB40 en Ali Campbell was een droom die uitkwam voor hun fans die al jaren reikhalzend uitkeken om hen weer samen te zien optreden. De kenmerkende reggaebeats van de band, gecombineerd met de soulvolle zang van Ali Campbell, zorgden voor een onvergetelijke ervaring. Hun concerten waren een trip down memory lane voor fans, die werden teruggevoerd naar de jaren 80 en 90 met klassiekers als “Red Red Wine”, “Kingston Town” en “Can’t Help Falling in Love”.

Naast hun muziek staan UB40 en Ali Campbell ook bekend om hun filantropische inspanningen. Ze zijn betrokken geweest bij verschillende goede doelen, waaronder de strijd tegen armoede en dakloosheid. In 2018 organiseerde de band een liefdadigheidsconcert in Birmingham, Engeland. Dit deden ze om geld in te zamelen voor de dakloze bevolking van de stad.

WEB: UB40 Ali Campbell Reggae Lake

Facebook
Twitter
WhatsApp