Rapha Pico & The Noble Chanters naar de Mezz in Breda

rapha pico breda mezz

Rapha Pico is geen onbekende in de muziekindustrie. In 2013 nam hij zijn EP ‘Roots’ op in de Bob Marleys’ Tuff Gong studio’s in Jamaica. In 2014 won hij de BeneluxXXL Reggae-wedstrijd waarmee een uitgebreide tour door Europa won, het podium deelde met grote internationale artiesten en de mogelijkheid kreeg om met verschillende gevestigde producenten in de scene te werken. Na zijn EP ‘Get Ready’ was Rapha ervan overtuigd dat hij gevangen zat in een ‘fastfoodproductiemanier’ van muziek maken. Op 22 januari komt deze Rastaman met zijn band naar Breda voor een optreden. De zaal opent om 19.30 uur.

Rapha wilde zijn hart niet verraden, vertrok hij met zijn gezin naar een hutje in de jungle op de bergen van Costa Rica. De omgeving inspireerde hem tot het schrijven van spirituele rootstracks. Met slechts 10 opname-uren is het resultaat van zijn nieuwste meesterwerk verbluffend te noemen. De nadruk ligt op bewuste teksten, met hoogwaardige muzikale arrangementen en hoorbaar vakmanschap, verzorgd door de beste muzikanten van Nederland. Laat je meevoeren op een muzikale reis, waarin de leeuw het verhaal verteld.

It’s time to unite! Tijdens Reggae MEZZ, de nieuwe reggae avond in MEZZ, brengen we je de beste reggae, dub en dancehall. De eerste editie maken Rapha Pico & The Noble Chanters hun opwachting. De dj’s voor de avond zijn Jamjam Sound en Ras Tariq. Reggae MEZZ staat garant voor muzikaal vuurwerk en positive vibrations. Yes, massive. Come hold the vibes with us at Reggae MEZZ.Het programma van Reggae MEZZ komt tot stand in samenwerking met ZenSocial Productions.

Facebook Event >

Facebook
Twitter
WhatsApp