Stichting Rastaplas festival kondigt data aan voor aankomende editie

Na twee jaar zonder festivals gloort er hoop aan de horizon voor de muziekliefhebbers. Na Reggae Sundance heeft ook de organisatie van Rastaplas Festival de data voor de aankomende zomer van 2022 bekend gemaakt. Het festival zal plaatsvinden aan het Noord-AA Strand in Zoetermeer op vrijdag 15 juli en zaterdag 16 juli. Dit jaar zullen er ook twee afterparty’s (op vrijag en zaterdag tot 03.00 uur) georganiseerd worden voor de campinggasten.

Stichting Rastaplas:

“2022 gaat volgens ons een top jaar worden want wij zijn in volle voorbereiding om er opnieuw een waanzinnige editie van te maken. Internationale top acts, het beste uit Nederland en natuurlijk de mooiste bezoekers ter wereld en dat zijn jullie zelf !!

Kom ook genieten van vette Sound Systems de aller dikste dub, het mooie strand, en de beste sfeer die ons land rijk is op festival gebied. Dit jaar in plaats van Zaterdag en Zondag nu op Vrijdag 15 (1600 tm 2400) en Zaterdag 16 juli (1200 tm 2400) 2022. Met als bonus op Vrijdag en Zaterdag een afterparty op het camping terrein tot 03:00 ! Let op; alleen met camping tickets! (Geen losse verkoop)

Koop binnenkort je Early birds voordat deze zijn uitverkocht en je een fixe korting misloopt.Hou de facebook pagina in de gaten want hier zullen we de line upEn de start van de voorverkoop aankondigen zodat jij die Early birds te pakken hebt.”

Facebook Rastaplas Festival 2022 >

Facebook
Twitter
WhatsApp