Pacha Mama Soundsystem host Dub Area op vrijdag tijdens Rastaplas

Pacha Mama Soundsystem komt naar Rastaplas! Pacha Mama is een collectief van 4 man die tijdens hun liveshows alle culturele en muzikale aspecten van de soundsystem-cultuur proberen te brengen. Op vrijdag 15 juli hosten zij de Dub Area tijdens Rastaplas Festival in Zoetermeer. In 2011 bouwden zij hun eigen Soundsystem van de grond af aan. Sindsdien spelen ze door het hele land. Ze verzorgen een avondvullende show op ons eigen systeem waarbij zware bas de arena vult met de magische vibraties van de Reggae.

De dubb area is een plek naast de main stage. Voor velen van jullie maar al te bekend 😍. Dat King Shiloh Sound System daar zal spelen was al snel duidelijk. Maar natuurlijk kun je daar genieten van heel veel meer 😃. Vrijdag 15 Juli zal Pacha Mama Soundsystem je voetjes daar van de vloer trillen met hun “magical vibrations” 💃🕺

Rastaplas: “2022 gaat volgens ons een top jaar worden want wij zijn in volle voorbereiding om er een waanzinnige editie van te maken. Internationale top acts het beste uit Nederland en natuurlijk de mooiste bezoekers ter wereld en dat zijn jullie zelf!! Komen jullie ook genieten van vette Sound Systems de aller dikste dubb, het mooie strand, en de beste sfeer die ons land rijk is op festival gebied. Dit jaar in plaats van Zaterdag en Zondag nu op Vrijdag en Zaterdag. Met als bonus een afterparty tot 03:00 s’nachts voor alle camping bezoekers”.

Facebook Pacha Mama Rastaplas >>

Facebook
Twitter
WhatsApp